1150GS Yolcu taşıma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şöyle frene hayvan gibi abanınca uzun bacaklı motorun dalıp seni üzerinden atacakmış gibi olması çok heyecanlı tabi. ;)

tuplu lastiği de unutma. o da heyecan veriyor.

niki yazmadan ben yazayım dedim :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şaka maka bu Rt'ler Gs kadar saygı görmüyor camiada
Tam senin kalemin o. Bence de RT varken neden GS alınsın bilemedim?

O kadar büyük ağır motorlarla toprak mıcır yola falan girmek gibi fantezilere gerek yok sanki.

GS yüksek olduğu için daha heybetli duruyor tabi, onu teslim edelim... O kadar para saydık, iri dursun psikolojisi midir acep? :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tam senin kalemin o. Bence de RT varken neden GS alınsın bilemedim?

O kadar büyük ağır motorlarla toprak mıcır yola falan girmek gibi fantezilere gerek yok sanki.

GS yüksek olduğu için daha heybetli duruyor tabi, onu teslim edelim... O kadar para saydık, iri dursun psikolojisi midir acep? :D
Hakikaten de bu ülkede K serisinin yüzüne bakan yok, keza Rt, Rs'te de tık yok, varsa yoksa Gs. F serisinde bile Gs dendiğinde akan sular duruyor. Allah'tan S serisi var da farklı da olsa bir kitle yarattı kendine.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu hafta sonu İzmir'de Honda'nın test günleri var, yarına Transalp, Pazar gününe de Nt 1100 Dct randevusu aldım. Bakalım şu dct dedikleri zımbırtı hakikaten dalga geçtiğimiz gibi bir şey mi?

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Benim motor taş devrinden kalma, bende yakıt göstergesi bile yok. Ben hala "karbüratör mü enjeksiyon mu? evet, enjeksiyon" döneminde kaldım.
MZ den sonra hicbir motor beni mutlu edemez dedigim gunleri hatirliyorum, yas ozamanlar 20 falan. sene 2007, gecen onca zamandan sonra ben hala ara ara MZ e biniyorum. onca motor kullandim, bazilari kendi motorum, bircok konudan MZ hala geceleri ruyama giriyor :) Iki tekerin her turlusu guzel. Ama MZ farkli bi alet. Bende motorda herseye alistim ama elektronik gaz teline sahip olmam bile arada ruyalarimi kaciriyor. Gecen bir arkadasla gaz teli muhabbeti yapiyorduk, onun Tenere si var. kendi kendime dedimki, bu adamin gaz telinde bir sorun olsa, afyon dinar da ki (kendi memleketim) camasir makinesi ustasi bile duzeltir. biz muhtemelen servise telefonla bile ulasamayiz. ara ki parca gelsin min 3 hafta :)

yuksek ihtimal ikinci motor olarak tamamen teknolojisiz bisey alacagim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bmw den vazgeçtim. Daha bu düzgün yolda gidemiyor.

Bu videoda önündeki kocaman kayayı göremeyip ona çarpıp düşüyor. Düz yolda o kayanın yanından geçse o yol vstrom ile bile gayet güzel geçilebilecek bir yolmuş.

Bmw den vazgeçtim. Daha bu düzgün yolda gidemiyor.
Çok yakın takip edince toprak yolda kalkan tozdan o büyük taşı göremedi galiba , yolun genel durumu sukuterle bile fazla zorlanmadan geçilecek gibi ,

O engeli aşması için ön tekeri yerden alması gerekirdi ama görse diğerleri gibi yanından geçerdi ekip fantazi olsun diye böyle bir yola girmiş..

Çok yakın takip edince toprak yolda kalkan tozdan o büyük taşı göremedi galiba , yolun genel durumu sukuterle bile fazla zorlanmadan geçilecek gibi ,

O engeli aşması için ön tekeri yerden alması gerekirdi ama görse diğerleri gibi yanından geçerdi ekip fantazi olsun diye böyle bir yola girmiş..
Fark ettim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar