- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sen de NC'cileri iyice gömdün ya bu lafınla45 yaşından önce vstrom bile alınmaz.
...
Sen de NC'cileri iyice gömdün ya bu lafınla45 yaşından önce vstrom bile alınmaz.
...
Şöyle frene hayvan gibi abanınca uzun bacaklı motorun dalıp seni üzerinden atacakmış gibi olması çok heyecanlı tabi.![]()
Abi ne yapayım akıl verin, asfaltta süzülsün yeri gelsin yurt dışına çıkarsın böyle bir amaca en güzel GS varıyor, çok yüksek bütçem olsa Mts V4 bakardım orası ayrı konu.45 yaşından önce vstrom bile alınmaz.
GS'i 60 yaşından sonra alma niyetindeyim.
Tam senin kalemin o. Bence de RT varken neden GS alınsın bilemedim?Şaka maka bu Rt'ler Gs kadar saygı görmüyor camiada
Hakikaten de bu ülkede K serisinin yüzüne bakan yok, keza Rt, Rs'te de tık yok, varsa yoksa Gs. F serisinde bile Gs dendiğinde akan sular duruyor. Allah'tan S serisi var da farklı da olsa bir kitle yarattı kendine.Tam senin kalemin o. Bence de RT varken neden GS alınsın bilemedim?
O kadar büyük ağır motorlarla toprak mıcır yola falan girmek gibi fantezilere gerek yok sanki.
GS yüksek olduğu için daha heybetli duruyor tabi, onu teslim edelim... O kadar para saydık, iri dursun psikolojisi midir acep?![]()
biz rtcileri gscilere tercih ederiz gsciler bu alemin deccalidirŞaka maka bu Rt'ler Gs kadar saygı görmüyor camiada
NC lafı etmedim yaa, NC'ler işe gidip gelme motoru aslında ama yoklukta gider o da.Sen de NC'cileri iyice gömdün ya bu lafınlaOnlar ne yapsın?
Abi sen dct yi sevip ona sahip bir motosiklet alırsan ben bu motosiklet işini bırakırım.Bu hafta sonu İzmir'de Honda'nın test günleri var, yarına Transalp, Pazar gününe de Nt 1100 Dct randevusu aldım. Bakalım şu dct dedikleri zımbırtı hakikaten dalga geçtiğimiz gibi bir şey mi?
Dct'yi seversem ben de motor işini bırakırım.Abi sen dct yi sevip ona sahip bir motosiklet alırsan ben bu motosiklet işini bırakırım.
quickshifter bile kullanirken arada napiyorum diyip kendime kizip manuel e zorluyorum. DCT kullanacak duruma umarim bende gelmem.Dct'yi seversem ben de motor işini bırakırım.
Benim motor taş devrinden kalma, bende yakıt göstergesi bile yok. Ben hala "karbüratör mü enjeksiyon mu? evet, enjeksiyon" döneminde kaldım.quickshifter bile kullanirken arada napiyorum diyip kendime kizip manuel e zorluyorum. DCT kullanacak duruma umarim bende gelmem.
MZ den sonra hicbir motor beni mutlu edemez dedigim gunleri hatirliyorum, yas ozamanlar 20 falan. sene 2007, gecen onca zamandan sonra ben hala ara ara MZ e biniyorum. onca motor kullandim, bazilari kendi motorum, bircok konudan MZ hala geceleri ruyama giriyorBenim motor taş devrinden kalma, bende yakıt göstergesi bile yok. Ben hala "karbüratör mü enjeksiyon mu? evet, enjeksiyon" döneminde kaldım.
Bmw den vazgeçtim. Daha bu düzgün yolda gidemiyor.
Çok yakın takip edince toprak yolda kalkan tozdan o büyük taşı göremedi galiba , yolun genel durumu sukuterle bile fazla zorlanmadan geçilecek gibi ,Bmw den vazgeçtim. Daha bu düzgün yolda gidemiyor.
Fark ettim bende.Çok yakın takip edince toprak yolda kalkan tozdan o büyük taşı göremedi galiba , yolun genel durumu sukuterle bile fazla zorlanmadan geçilecek gibi ,
O engeli aşması için ön tekeri yerden alması gerekirdi ama görse diğerleri gibi yanından geçerdi ekip fantazi olsun diye böyle bir yola girmiş..