112 ambulans korsanı olurmu seyedin....

kazaların yoğunluğuna malesef içimiz açıyarak şahit oluyoruz.
birçok can kardeşimiz göçtü gitti ne kadar mücadele etsek'te engel olma şansımız çok az tv programlarım'dan birin'de doktorumuz' enteresan bi açıklama yapmıştı sizlerle paylaşmak dikkatini'zi çekmek istedim' zaten yeni kaybettiğimiz dr ömer' bu konuya çok dikkat eden kaza anında ilk müdahale'nin önemine değinen bir doktor'du rahmet'li ' ama bir türkiye gerçeğini daha sizlerle canlı canlı paylaşmak istedim .....
http://uk.youtube.com/watch?v=KRFyLQLnHk0

Yok daha neler! Telsiz dinliyip hasta veya yaralıyı özel-anlaşmalı sağlık kurumlarına mı kaldırıyor(kaçırıyorlar)? Nelere aklı eriyor milletin y7ahu??

baharda açan mantarlar gibi özel sağlık ruhsatı alıp hastaneler açılırsa böyle olması normal sayılmalı.
devlet hastanesinde çalışan tomografiler çalışmıyor gösterilerek yakınlardaki görüntüleme merkezleri ile anlaşmaya gidilen ülkede yaşıyorsunuz.
vatandaş olarak çabuk unutuyoruz.

evet bunu bende duymuştum ambulans parası almayıp kendi anlaşmalı özel hastanelerine götürüyolarmış hatta istanbulda bu yüzden kavgalar çıkıyomuş haber özelde yayınlanmıştı insan sağlıgını kendi şahsi çıkarları için kullanıyolar bu insanlar umarım artık bi dur diyen olur bunlara

GKN

ya bide tabi o durumda kalkıp soramıyosun sen ambulansmısın, harbimisin, belgen çalışma iznin varmı die
ne garip insanlarız heee
milletin kafası teknolojiye ilerlemeye çalışıyo
bizim kafamız üçkaatçılığa tokatçılıpa..
allah akıl fikir versin..

Ben temmuz başında şahit oldum bizzat bu duruma, TEM otoyolu Edirne istikameti Kınalı otoban yol ayrımına çok yakın bir noktada 5 aracın zincirleme trafik kazası na sahit oldum hemen 112 acil ilk yardım ve 110 itfaiye yi aradım,5 dakika sonra kaza yerine 6 adet özel ambulans geldi,bende sok oldum bunlar nereden haber alıp geldi diye,ama insan bu durumlarda kazanın etkisi ile gelenlerin 112 imi özelmi olduğunu idrak edemiyor,adamlar insan hayatı üzerinden bile nasıl rant elde ederim düşüncesindeler,hoş gerçi bu sağlık hizmet alanının her kademesinde var ama,bizim insanımızın özelliği imiş herşeyi 28 gün sonra unutuyormuşuz,her şeyi bilen uzmanlar yazmış biryerlere bende okumuştum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar