arkadaşlar, olumlu olumsuz herkesin yorumu için çok teşekkür ederim.
öncelikle ben daha taze motorcuyum. kısa sürede uzun yollar gıdıp aşırı fazla km yapmış bir insanim
2013 kasım ayında motosikletimi aldım. 4 ay gibi sürede 8000km yaptım.
ikinci motosikletimlede 2000 yaptım. 3.motosikletim ile 5000e yakın yaptım.
yani yaklaşık 15,000km tecrübem var kısacık sürede. fakat hepsi uzun yol ve arçlıydı. motora başladığımdan beri ist.un bir ucundan diğer ucuna kadar motor ile gittim geldim. 120km gidiş 120 geliş. gidiş artçılı dönüş tektim.
oturuş pozisyonu rahasız edici evet, fakat 1 günde kocaeliye giderek oradada gezerek dönüşle beraber toplam 450km yol yaptım. sadece çok az yoruldum.
düşüncem şu arkadaşlar, yorumlardan sonra bildiğim bir çok şey değişti. çevremde kiler köpek çıkar vs vs demesinden de tırstım
ayrıca motorun, muanesi yoktu yarın 10'a randevu alındı haliyle en erken ordan çıkışım 11 olacak.
1.
saat 11 de çıksam, oradan adanaya geçip adana yesem. ardından ankaraya kadar motosiklet ile gidip yorulduğumda dinlemsem, ankarada geceyi geçirdikten sonra sabahın ilk saatlerinde çıkıp eve geri dönmem.
2.
saat 11 de çıksam, otogara gidip fiyat alsam. örneğin ben dahil motosikleti 150TLye ist.a getirecek bir araç varsa, bu şekilde macerasız gidebilirim.
3.Saat 11 de çıksam, otogardan fiyat alıp ankaraya kadar motosikleti otobüsün bagajında gitsem, sonrasınıda orada konaklayıp sabahında, yola tekrar geri çıksam. sizce bu uygun olur mu?
1.ihtimal hevesim olan,
125lik motosiklet ile yapılmaz demişsiniz. aynı motor bende 3aydan fazla kaldı. ve üzerinde 5,000km yaptım. fakat genede yeni motor olcağı için yabancı gelebilir.
yük olarak sadece sırtımda çanta olacak. ve çanta içinde, sadece fotoğraf makinem ve su olacak. başka bir şey götürmeyi düşünmüyorum
dizlik+mont+kask+eldiven hepsi hazır.
termal içliğim var. kısacası kalın kilotlu çorağ altıma giyip yola cıkacağım.
arkadaşlar motorcu insanlarız, bir çoğumuz çalışıyoruz.
haliyle uzun yol her zaman insanın eline geçmez. geçmişken değerlendirmek sizce mantıklı değil mi?
sabah 5 de uyanıp hazırlanıp 6 da sabiha gökçende olacağım.
uykusuzluğum malesef olacak.
şuanlik rota planım eğer sizlerde olumlu birşeyler söylerseniz,
1. plan olarak gözüküyor
gaziantep > ankara 774 KM. yaklaşık 8 saat. ankarada konaklanacak. sabah erkenden 8 cıvarında, uyanıp.
ankara > istanbul 474 KM. yaklaşık 5 Saat.
ne dersiniz arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
not ; GAZİANTEP>ADANA>AKSARAY>ANKARA>BOLU>İZMİT>İSTANBUL
bu güzargahta eğer arkadaşlarımız varsa kesinlikle tanışmak istiyorum arkadaşlar. forum hatırası kalsn