110 cc ile uzun yol yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar,110 cc Tvs Jupiter'im var.Yaz ortası veya sonuna doğru gezi amaçlı İzmir'den Muğla'ya gitmek istiyorum.Yaklaşık 240 km bol molayla gidilebilir mi sizce? Motora ve kendime güveniyorum.

Mola vererek istedigin yere gidersin lakin arac sollamalarinda yokus yukari biraz zorlanirsin ben bu yuzden otobanlari sevmiyorum yoksa insanlar 125cc ile dunya turuna cikiyor 💪💪💪

Mola vererek istedigin yere gidersin lakin arac sollamalarinda yokus yukari biraz zorlanirsin ben bu yuzden otobanlari sevmiyorum yoksa insanlar 125cc ile dunya turuna cikiyor 💪💪💪

Günün klişe ödülü sana gelsin.
Bitanede benden: bizim x usta 1.60 boyla 1200 gs sürüyor.

------
240 km çok uzun bir yol değil. Normalde düşük cc ile uzun yola karşıyım ama senin yol uzun değil güvenli sürüşler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bisikletle de dünya turuna çıkan var, da ben çıkmazdım, tavsiye de etmezdim...

Meşakatli olur ama gidilir. Tavsiye etmem çünkü bir süre sonra zırt pırt mola vermek bayıcak, yol hiç bitmiyormuş gibi gelicek, saatler geçicek daha varamadık mı dicen :) Bunlara kendini hazırla :)

En fazla 6 saatte gidersin. Ben 100'lük Mondial cub ile İstanbuldan Tekirdağ'a gidip gelmiştim bir günde. Scooter'dan farkı vitesli motor olduğundan motorun torkunun tamamının tekere aktarılabilmesi. Yokuşlarda en az 70km hıza düştü o hız da sağ şeritte hayatta kalmak için yeterli oldu. Senin scooter biraz daha yavaş gider yokuşlarda ama 50-55km civarı hızın altına da düşmez.

Günün klişe ödülü sana gelsin.
Bitanede benden: bizim x usta 1.60 boyla 1200 gs sürüyor.

------
240 km çok uzun bir yol değil. Normalde düşük cc ile uzun yola karşıyım ama senin yol uzun değil güvenli sürüşler :)

https://www.facebook.com/ikiteke/?fref=ts

YBR 125.
İstanbul'dan Tokyo'ya....

Motosikleti
Cruiser
Motorda bi sıkıntı yoksa gidersin ki motora ve kendine güvendiğini yazmışsın.. Sakar geçidinde dikkat et sadece, sakardan inerken tepede müthiş bir manzara var, orada bi 15-20 dk dinlenip manzarayı izlersin hem motoru dinlendirirsin.. Max 2 molayla rahatlıkla gidersin ama dönüşte daha fazla yokuş olacak o yüzden dönüşte mola sayısını artırabilirsin..

Seni bilmem ama ben 140 km lik yola CASTELLO bisikletimle gitmiştim.
Altında motor var neticede her yere gidilir.
Gereksiz olmuş..

acele etmeden tıngır mıngır heryere gidersin motora iyi davran yeter..

Ben apache ile istanbul-edremit yapmıştım. Hem motoru hem kendini dinlendire dinlendire gidersen sıkıntı olmaz.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
pasalar gibi gidersin.simdi yamaha delightla agvaya gittim geldim,hic bir sikinti olmaz insaallah

Motorda bi sıkıntı yoksa gidersin ki motora ve kendine güvendiğini yazmışsın.. Sakar geçidinde dikkat et sadece, sakardan inerken tepede müthiş bir manzara var, orada bi 15-20 dk dinlenip manzarayı izlersin hem motoru dinlendirirsin.. Max 2 molayla rahatlıkla gidersin ama dönüşte daha fazla yokuş olacak o yüzden dönüşte mola sayısını artırabilirsin..

İsteğimi arttıran bir yorum oldu,bu tip manzara görerek yolculuk yapmak istiyorum.Özellikle Muğla'nın çok güzel olduğunu söyledikleri için :) Teşekkürler bu güzel yorum için..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Arkadaşlar hepinize yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Yolculuk boyu fotoğraflamalar yapıcam kısa yolculuk hikayesi temalı :)

Motoruna güveniyosan her şey olur.Atalarımız at sırtında,deve sırtında o kadar yol kat etmişler.
Atın hızı 45-50 kmh o da koşarsa,devenin hızı zaten belli.sen yine şanslısın motor 80-90 yapar heralde :) Sabırlı olursan neden olmasın.

Motoruna güveniyosan her şey olur.Atalarımız at sırtında,deve sırtında o kadar yol kat etmişler.
Atın hızı 45-50 kmh o da koşarsa,devenin hızı zaten belli.sen yine şanslısın motor 80-90 yapar heralde :) Sabırlı olursan neden olmasın.

Sıkıntısız vardıktan sonra ne kadar sürede vardığım gerçekten benim için önemli değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar