ne guzel, ne harika bir konu! keske her 11 yasindaki genc buraya motorcu olacagim, ailemin de destegi var yazabilse. gercekten 11 yasinda isen ve hakikaten MT yi takip etmekte isen gurur duydum. aileni de tebrik ediyorum.
oncelikle burada daha cocuk yetistirmeden hatta evli bile olmadan sana babalik taslayanlar adina senden ozur diliyorum. sonrasinda da her zamdan veya kaza haberinden sonra bilmis bilmis, yok arkadas egitim sart, tesvik sart, daha cocukluktan baslamali motor olayi, sevdireceksin ki ileride toplumun icindeki mototrculuk ruhu artacak gibilerinden ahkam kesip sonra burada senin hevesini kirmaya can atanlar adina da senden ozur diliyorum.
aradigin motora gelince, pocket bike lar kesinlikle eglencelidirler ama cross olanini alman gerekir. racer olanlar sadece eglencelik, dag bayir binemezsin, asfalt sart. ve asfalt demek senin icin simdilik problem demek.
50cc pocket bike yada monkey bike'lara bakabilirsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-50-fiyati-dustu-yamaha-dt-50cc-cross/detay? gibi mini crosslar ve onlarin bir boy buyukleri kesinlikle ilk startini keyifle almani saglayacaktir. yalniz sorun su ki 1000tl'lik butce biraz yetersiz kalabilir. ulkemizde maalesef ki genis bir pocket bike pazari yok olanlar da geneli asfalt icin. ben de taramaya baslayacagim bulduklarimi ozelden yollarim.