11 Mayıs 2008 Pazar Motosiklet Pist Şampiyonasına İzmit Körfez Pistine gidiyoruz

kesin olmasa da bende gitmek istiyorum fakat otobüs yada tren olabilir acaba trenle gidecek olan arkadaşlar bizde biryerde buluşup gidebilir miyiz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Farkedilmek Için Motor Sporlarını Desteklemek Gerekiyor Geliyoruz

tekerde gelmezse en adiim (((:) biz gelmesinden degil piste çıkmasından korkuyoruz

erikoğlu sen gelmicekmisin cbf turboyla ?
bujim yuvacık ile yarış arasında bi seçim yapmam gerek biliyosun final var onun için sözvermiyim.

tekerde gelmezse en adiim (((:) biz gelmesinden degil piste çıkmasından korkuyoruz

o kadar yol gelip bide piste girmeyeceğim hee? sinirlenirsem feci yarışırım bilirsin :p duman ederim orayı :mrgreen:

bilmem mi hiç eminciğim .. atletli maganda seni ((((((((((:)

peki Bam Bam ı seyretmeyecekmisin ümmet abi :) Bam Bam Hasan abimizde unutmayalım, şimdiden başarılar dilerim :cat:

erikoğlu sen gelmicekmisin cbf turboyla ?

Sayın arkadaşlar ben ve sevgili dostum SHRIEKER ..Gökhan Konşukun özel misafiri olarak PADOK ta olacağız bugün konuştuk..:p siz sayın seyirciler biraz uzakta kalacaksınız...:queen:bize el sallayın biz mesajlarınızı iletiriz BOY 'a..:psize ismet bize kısmet artık...:bounce::p

Bende gelmek istiyorumda ya mete-han kızarsa oralarda???

abi yaptık zamanında bi densizlik hadsizlik vurma yüzümüze...:salut:inşallah tanışırız o gün...

bende BOY ve BAMBAM ı izlemek için orada olacaım, hatta motora merak salma ihtimali yuksek olan bi arkadasımla orda olacaım. ne yazıkki motor 22sinde geldigi icin haala motorsuz motorcu olarak oradayım

hehehe :D içeri girmek isteyenler bana haber versinler ben onlarıda senin yanına sokarım :p

ya arkadaşım neden anlamak istemiyorsun...halk giremiyor işte...te allam...ekibin içindeyim daha ne...padok değil daha iç kısımlar yani...:pdışarıda izleyin kalabalık yapın orda işte...el sallayın alkışlayın falan...offf bu halkinn içine girme düşüncesi bile beni geriyor...:salut:Yüce Kraliçe aşkına...:queen:

arkadaşlar gkn ın dediğine göre aynı gün federasyon iki yarış birden
düzenleyemiyormuş sanırım bu yarış iptalde olabilir :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar