11.03.2007 [Adana MT] Mersin - Gözne - Ayvagediği - Çandır (Paparayn) Kalesi Gezisi

Öncelikler geziye katıLan arkadaşlara bize bu görsel güzellikleri yaşattıkLarı için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Manzaralar,doğanın sadeliği o kadar hoş ki büğülenmemek elde deil elinize ayagınıza sağLık görüşmek üzere...

Arkadaşlar merhaba;

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Gerçekten benim için unutulmaz bir gezi oldu. Öncelikle otoban sürüşünü işkence haline getiren motoruma rağmen, 3 kez geri dönme talebimi kabul etmeyen, @Makine'ye, @naci63'e ve @fevri'ye tek tek teşekkür ederim. Son derece seviyeli ve düzeyli bir gurubun üyesi olmak benim için büyük bir onur oldu. Havaların ısınması ile birlikte geziye katılımların katlanarak artacağı kanısındayım. Bundan sonraki gezileri kaçırmamaya çalışacağım.

Kask konusunda, kilidi açık değil, sadece biraz gevşek ve boynumu rahatsız ettiği için sol tarafta duruyor. ancak resimde açık kalmış gibi duruyor.

Çarşamba için parça taleplerinizi bekliyorum. Herkesi beklerim.

Tekrar tekrar herkese teşekkür ve selamlar.

abicim gezi muhteşem olmuş elinize ayağınıza sağlık başka bir gezide sizlerle buluşmak umuduyla saygılar.

makina @ hasan abicim fotolarınla yine ne kadar güzel bir gezi oldugu her halinden belli..
teknikhoca @ tolga abim bu arada seni de fotolarda görmek ne güzel,bağlamanda sırtında :). aranızda olmayı cok isterdim ama başka gezilere inşallah.. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.. ADANA MT yine BOŞ DURMADI :cat:

MT nin en fazla gezisini yapan Adana Mt yi,
MT nin en fazla yiyen grubu Muğla MT 'yi buluşturma zamanı geliyor.
Makine ve BBRR yi göreve çağırıyoruz

Biz Muğla Mt olarak hazırız.Şöyle nisan sonuna doğrumu desem.burada sezon açılınca herkes işinde oluyor da:wiinkk:

makine arkadaşım çok güzel bir gezi tertiplemişsiniz paylaşm için teşekkürler

Hasancığım fotoğraflar çok güzel olmuş ellerine sağlık. Gezi de gayet memnun edici oldu.
Katılamayan arkadaşlar, kaleden görünen manzara muhteşemdi. Adananın batısı, Tarsus ve Mersin denize kadar rahatlıkla görünüyordu. Kuzeyde ise Çamlıyayla ve Toros dağları görülebiliyordu. Süper ve unutulmayacak bir manzara. Herkese özellikle de yakın oldukları için Mersin MT'ye mutlaka (eğer hala görmedilerse) tavsiye ederim. Selamlar.

veyis hocamve de hasan; bu hafta ben varım gezide inşallah. cmt gece yaz saati uygulamasına geçiliyor. günümüz daha da uzun olacak. o nedenle şöyle adam akıllı bir dağ yolu yapalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam gezi zamanı... :)
teşekkürler paylaşım için..
selamlar.. :)

Teşekkürler arkadaşlar. Evet havalar güzelleşiyor. Güzel geziler planlayıp yapıcaz inşallah.

Anlaşıan çok güzel bir gezi olmuş.Nce nice gezilerinizi/gezi raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

gezii süper olmuş hasan abicim ve geziye katılan arkadaşlar yine karizmasınız:)

Teşekkürler arkadaşlar. Çarşamba günü görüşürüz inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar