10milyara. kadar motor alabilirim,yeniyim tavsiye lütfennn

bence ilk başlangıç olarak fazla para ayırıyorsun bunun (allah göstermesin)düşürmesi,yatırması var. eee sıfır motorada yazık günah. bana kalırsa bir bilene danış BBRR ile anlaş al kardeşim yanına gez dolaş kafana hangisi yatmışsa al. (ama ben olsam sıfır almazdım) yinede aramıza hoşgeldin diğer arkadaşların düşüncesi ne bilmem ama bu işi öğrenene kadar benden tam destek. bilgi olarak deneyim olarak. herzaman yanındayım zaman ve mekanlar uyuştuğu sürece öğrenme süresince yardıma hazırım tüm arkadaşların ve abilerimin aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorum

slm bende motor alcam ama kredi kartım yok ve dükkanım var devlet bana vermiyo kart neden bilmiyorum hiç bir bankadan alamadım ama bende 6 milyar düşünüyom ne bula bilirim 250 suzuki honda yamaha varsa birde resimli motorları görmek isterim:)

Aprilia Pegaso 650ie

:cat: 2003 model 16000km de aprilia pegaso motorum var.Kullanımı oldukça rahat ve konforlu bir motorsiklet. BMW GS 650 ile aynı motora sahip .İkinci sahibiyim ve tanıdığımdan aldım.Motor çok temiz. İlgi duyarsanız fotoğraflarını yollayabilirim.Model yenileyeceğim için satıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar