üstteki foto su ile çalışan bir şeye ait ama neye ait çözemedim.. değirmen falan için mi kullanılmış..
Güzel kardeşim harika gezi keşke yazılarında fotoğraflarıda tanıtsaydın. Çok ilgin geldi yollar bana. En azından yolumuz düşerse referans olurdu. O yolların ismi ne nerenin yolu, ne madeni vs. gibi. Tekerin düz bassın paylaşım için teşekkürler.
biliyorum arkadaşım ben de bir motor tutkunuyummotorsikletle yada yürüyerek trenle farkettiğin güzelliğin on mislini farkedebilirisin![]()
gv 250 ile bu yola gidilebilir mi,almayı düşünüyomda acaba alırsam böyle yerlere gitmek istesem gidebilir miyim
evet o köprü007 Jeymis Bond filmindeki köprü değilmi o yav...kendi köprümü gavur filminde görmekte ayrı bir güzellik...filmdeki köprü bu köprümü acaba...
Güzel kareler..emeğine yüreğine sağlık..adananın tam olarak neresine düşüyor buralar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
zemin olarak cruiser tarzı bir motor ile dolaşılacak yerler değil diye düşünüyorum ama gitmez de diyemeyiz..sonuçta toprak yol olan heryere cruiser da girebilir ama hoş bir sürüş oluşturmaz karar senin yani..
teşekkür ederim,inşaallah şu motoru büyütebilirsek çok güzel geziler yapmayı düşünüyorum bide yanımıza yol arakadaşı bulduk mu tamamdır.eline ayağına sağlık,çok güzel bir gezi olmuş,yeni gezilerini merakla bekliyorum.