100cc Uzun yol ilk deneyim

Motosikletin arkasına top case aldım, ve depo üstü çantada alamayıda planlıyorum.

Yanıma yedek olarak buji, buji anahtarı, bir adet ampul, zincir yağı, birde lastik tamir spreyi.

jYZGdG.jpg

Son düzenleme:
Dünyanın merkezine yolculuk yapacak olsam yanıma daha az eşya alırım :)

hsk

Topcase çok uçta duruyor arkadaş agır bi yük olursa çukurda falan gidebilir o plastik biraz geri falan alın yola çıkmadan bence.

Topcase çok uçta duruyor arkadaş agır bi yük olursa çukurda falan gidebilir o plastik biraz geri falan alın yola çıkmadan bence.

O zamanda rahat oturamıyoruz 2 kişi :cyclopsan güzelce sağlamlaştırdık. elimden geldiği kadar ağır yük koymamaya çalışırım artık

Yada ek olarak demir kaynattırayım.

hsk

Sanırım maxem marka topcase bende de var çok uca geliyor plastiğide pek kaliteli gibi durmuyor bendekinin monte edilecek yer ufak oldugu için bi demir ayarlattırcam bende.

Evet arkadaşlar geziye çıkamadan motosikleti değiştirdim. (İyikide değiştirmişim)

Tvs Apache rtr 150 aldım artık rahat rahat gidebilirim. :)

Kış kış başına iş alma bence her yer kapalı şu an istanbul da boğaziçi köprüsünden motor geçişlerine kapatıldı felan... Hani dikkat et yaza gidersin havalar düzelsin derim ben. yolda kalıp donsan kimsenin haberi felan olmaz karlar eriyene kadar.

hiç birşey olmaz. dedıgın malzemeleri ne olur ne olmaz dıye al yanına çık yola. bu arada sert rüzgar olursa o senı baya bı yorucak. motorun kucuk cc oldugu ıcın 80-90 km gecemıceksın sadece yolda sıkılcaksın ama bunların hıc bırı senın o yolculuktan alıcagın zevke eş değer olmıcak :))) emin olabilirsin buna. 100 km yol mola versen en fazla 2 saatte gıdersın tıpış tıpış rahat ol :)))

3 toplam gıdıs donus 352 km yol 30TL lık benzın aldım sadece ortalama gıdıs donus 6 saat surdu yerı geldı sert ruzgar yuzunden 60 km hızlara kadar dustuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar