1000 Yılın en soğuk kışı geliyor

Yüz yıllardan beri 2*2:4 eder,ama bir sabah kaktığımızda tüm insanoğlu 2*2:8 eder diyebilir.Buda Allahın kudretiyle olur,ben buna inanıyorum.

Yani senin demene göre benim düşüncem ''Yaaa bırakın kardeşim 2*2:4 ederi Allah isterse 8de yapar 9 da diyip ömrümün sonuna kadar çarpma işlemi yapmıcak kadar ahmak değilim...

Allah neyi sever biliyormusun;Hangi iş olursa olsun %100 emin olduğun bir işi bile sonuca bağlarken,evet bu iş sonunda böyle olucak diyiceksin,en sonunda ise ''DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR'' işte Allah bunu seviyor.
Sayın Şanveren, matematikle ilgili benzetmen tam da yerinde olmuş. Cebir'in babası olarak bilinen Harezmi sizin burada ifade ettiğinize benzer şekilde yaptığı işlemlerden sonra ulaştığı sonucu bağlarken, bulduğum sonuç bu "'DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR'' der ve bitirir...:)

ve Allah insan akıl vermiş ki sırra vakıf olsun, sır olmaktan çıksın.
Herşeyin doğrusunu Allah bilir lafı ile arkasına yaslanmış olsa idi Ebu Abdullah Muhammed bin Musa el-Harezmi şimdi ona cebirin isim babası diyemezdik. Ben ne kasıyorum nasıl olsa doğrusunu Allah bilir diyerek yan gelip yatar göbeğini kaşırdı.

buna mütakip Harezmi 780 yıllarında yaşamış bir ilim insanıdır, mısırdaki büyük piramidin M.Ö 2500 li yıllarda yapıldığını ve eldeki veriler ışığında bu yapının inşası için ciddi bir matemetik bilgisi gerektiğini düşünürsek aradaki 3000 küsür yılda insanlık matemetiği unutmuş ve yeniden icat etmiş diyebiliriz. Dolayısı ile Harezmi isim babası olarak adlandırılabilir, katkılarını bilmiyorum zira o konulardan pek anlamam.

neyse gelelim 1000 ylın en soğuk kışı hikayesine.

devinim ve değişim kaçınılmazdır, doğaldır. bir kış diğerinden daha soğuk geçebilir aynı coğrafya için ama bu durum meyda maymunlarının eline düşünce magazinel bir haberden öteye geçmez.

Hayatta en hakiki mürşid ilimdir.
her konuya böyle derin sandığınız sığ açılımlar getirmekten vazgeçin, boyunuzu aşıyorsa girmeyin.

bence doğru olabilir arkadaşlar ben antalyadayım üstümü giydiğim halde donuyorum geçen senelerde bu zamanda denize gittiğimi bilirim...

Arkadaşlar:)

Ortalama Kış hava sıcaklığının 1 değil yarım derece bile düşmesi ihtimali bile tüm yaşamı değiştirecek bir etkidir. Bu geri zekalı ''Bilim Adamları'' 1000 yıllık meteoroloji kayıtlarına mı sahipler ki bu lafları ediyorlar:mrgreen: Meteorolije de kayıt esastır ve sabırla hergün ve yüzlerce yıl kayıt gerektirir. :silent: Kızılderili efsanesine döndürmüşler,

-bu kış çok zor geçecek
-Neden
-baksana kızılderililer deli gibi odun topluyorlar...

Golf stream ın zayıflayacağı, duracağı, ya da tersine döneceği gibi tahminler 1000 er (biner) yıllık periyotlarda bile sadece ihtimaldirler:silent:
Bilimi nasıl yapmış bu Polonyalı abiler o nu bir bilsek sorun kalmayacak:mrgreen:

ağzına geleni her kez söylüyor ama işkembeden:farao:

ne ülkeymiş be her yıl aynı hikayeeee, ya çölsıcağıdır ya da dondurucu soğukturrr gelen :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar