100 % tuning

Sölemesi Ayıptır Belki ama Yürüyen Kerana Olmus Ama hoş Grçekten:cat:

arkadaş kendine göre bişey yapmış. :)

Bence kötü yorumdan çok, aynanı taksan iyi olur kask varmı gibi sorular sorsak daha bi güzel olurdu sanki.

cup motora modifiye yaptıysa demekki buna imkan var. :)

kendi zevkinje göre yapmışsın herkes beğenecek diye bişey yok, sen beğendiysen tamamdır gerisi boş kardeşim aynanı tak, aynasız olmaz yaa.. gerisi boş.. :)

Cupa binmeyi severim ama modifiye etmek tam apaçi işi...:cat::farao:

Not: Aynaları sökmenin güzel durduğunu sanıyorsunuz ya aksine motor motora benzemiyor aynalar olmayınca.

sende saol kardeş:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 ----------

Sölemesi Ayıptır Belki ama Yürüyen Kerana Olmus Ama hoş Grçekten:cat:

doğru söledin aynı kerane gibi oluyor akşamm olunca

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun güzel olmuş ona bişey demiyorum hele alt işiklara bayıldım ama aynalar nerde?Anlamıyorum cup tarzı motorlara ayna neden konmaz?Konulmaz diye bir kural var galiba cupların %80 ayna yok.Yakışmıyo diyemi takmıyolar (bance yakışıyo)anlamadım gitti..

aynalar aerodinami'yi bozuyor. onlar sökülünce en az bir 90-100 km daha hız kazanıyor makine... hız her şeydir, aynalar hiç bir şey... :mrgreen:

Motosiklette modifiyeyi sevmiyorum.Modifiye aracı güzelleştirmek için yapılır.Seninki canım motoru berbat etmek olmuş.Kessen o motora bendiremesin beni.Ama senin zevkklerine göre güzeldir,orasına karışamam:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Açık ve özet konuşucam.

BERBAT.

Bi .oka benzemiyor.

başıltaki işaretinle uyuyor:farao:

güzel olmamış be kardeşşş...niye böyle şık şeyler yapmıyosunuz..?illa kötünün kötüsünü yapmaya çalışıyosunuz?

:rendeer: ama olmamış..:farao::farao:

berbat olmuş ne diye uğraşırsınız bu motorlarla hayret ya tam apaçi olmuş:queen:

aynalar falanda yok. büyük ihtimal kaskta takmıyorsun demi

ALLAH Seni Ölmüşlerine kavuştursun..:queen::queen:

bari o iğrenç demirlerini çıkar ilk defa böyle modifiye gördüm

öldür beni yaşamayı istemiyorum :D

gergedanın kuyruğuna muz yaprağı bağlasan daha şık dururdu!
kristal küre ve 4 adet renkli spot ışık koyunca tam pavyon olur bundan..

üstüne sifonu çektin mi ?

kask varmı gibi sorular sorsak daha bi güzel olurdu sanki.

oncelikle kask yuzunden kımse burada bi arkadasa saldırmasın sizden alıntı yaptım sizinle ilgili bi konu değil asla yanlış anlamayın

oncelikle sunu belirteyımbu sitede itibar ettıgınız kişilerin coguda bazen kask takmıyor o yuzden bu kardeşim kask taksın yada takmasın o bence bizi ilgilendırmez o insanın kendı secimidir bunu neden burda yazdım bilmıyorum sadece içimden gectı:)

motora gelınce iğrenç boyle motorlardan nefret etmekteyım bu gibi motorlar yuzunden bizim ismimiz kirlenıyor oncelikle o egzozu kapat yenı egzoz al kaynaktan kuflenır aynanı tak ha tipini cok merak edıyorum ona gore daha rahat bi yorum yapabilirim cunku bu tarz motorları kullanan kişilerin klasık sabit bi tipi vardır bana gore modıfıye sade ve sık olur ama senınki hem abartı hemde sık değil bence yanı en basiti ben olsam mavı ısık kullanırdım gibi bence onemli olan motor modıfıyesıdır yanı bi ybr geldı mı onu tokatlamak daha zevk ve heyecan verirdi bana bu şekilde gezmekten ama emege her zaman saygı ellerine saglık sen begenıyorsan gerisi yalan:wiinkk:

oncelikle kask yuzunden kımse burada bi arkadasa saldırmasın sizden alıntı yaptım sizinle ilgili bi konu değil asla yanlış anlamayın

oncelikle sunu belirteyımbu sitede itibar ettıgınız kişilerin coguda bazen kask takmıyor o yuzden bu kardeşim kask taksın yada takmasın o bence bizi ilgilendırmez o insanın kendı secimidir bunu neden burda yazdım bilmıyorum sadece içimden gectı:)

motora gelınce iğrenç boyle motorlardan nefret etmekteyım bu gibi motorlar yuzunden bizim ismimiz kirlenıyor oncelikle o egzozu kapat yenı egzoz al kaynaktan kuflenır aynanı tak ha tipini cok merak edıyorum ona gore daha rahat bi yorum yapabilirim cunku bu tarz motorları kullanan kişilerin klasık sabit bi tipi vardır bana gore modıfıye sade ve sık olur ama senınki hem abartı hemde sık değil bence yanı en basiti ben olsam mavı ısık kullanırdım gibi bence onemli olan motor modıfıyesıdır yanı bi ybr geldı mı onu tokatlamak daha zevk ve heyecan verirdi bana bu şekilde gezmekten ama emege her zaman saygı ellerine saglık sen begenıyorsan gerisi yalan:wiinkk:

Arkadaşında dediği gibi modifiye sade ve şık olur.o kadar yemyeşil yapacağına heryeri yeşil led'li sübap kapağı taksaydın mesela giderken yemyeşil bi halka olurudu jantında.Xenonm farlarla bembeyaz parlak bi ışık,ve yan taraflarada supersport şekli stickerlarla renklilik katabilirdin.ama şuanki hali inanki berbat :) bu motorun üstüne Outro Lex şarkısı dinlenir arkadaş :):)

Son düzenleme:
arkadaş yorumları seçipte ona göre cevap atıyor, ayna konusu gecen hicbi yoruma cevap atmamıs =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş yorumları seçipte ona göre cevap atıyor, ayna konusu gecen hicbi yoruma cevap atmamıs =)

bu arkadaş daha öncede böyle konular açtı sırf laf olsun diye o konulara girersen bu yorumları görürsün sonuçta aynı motor . alıntılar aynı motor için farklı zamanlarda yapılmış olabilir . ok ?

bu arkadaş daha öncede böyle konular açtı sırf laf olsun diye o konulara girersen bu yorumları görürsün sonuçta aynı motor . alıntılar aynı motor için farklı zamanlarda yapılmış olabilir . ok ?

sanırım bir yanlış anlasılma oldu, sizinde alıntılı mesajınızı simdi farkettim ben ondan bahsetmiyordum.

konuyu acan kişi atılan yorumlardaki neden ayna yok soruna cevap vermemiş aralarından olumlu yorumları secip onlara cevap vermiş bunu belirtiyordumki, sizin yorumunuzla şaşırdım.

güsel bi motor gönderde binek olmazmı? egzoz kapalı zatenn açıktı kapattımm

Ortada iyi veya kötü emek var,emeğine saygı duyarım...

Söz gelimi,tirilyon verseler,elimi deymem:)Buda benim düşüncem...

Motor nerde ben onu anlamadim? :silent: Resimde sadece sticker var. Motor stickerin altindami kalmis???? :)

Entel tribinde,seviyeli olalım kaskımızı takalım modunda falan gezen arkadaşların, bu başlıkları açan garibanlara pipi gibi olmuş, git kendini öldür,ivrennç diye yorumlar yazarak sergiledikleri ikiyüzlülük de dikkatlerden kaçmıyor.

Entel tribinde,seviyeli olalım kaskımızı takalım modunda falan gezen arkadaşların, bu başlıkları açan garibanlara pipi gibi olmuş, git kendini öldür,ivrennç diye yorumlar yazarak sergiledikleri ikiyüzlülük de dikkatlerden kaçmıyor.

ne demek istiyorsunuz acık konusmanızı tavsiye edıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar