Cupa binmeyi severim ama modifiye etmek tam apaçi işi...:cat::farao:
Not: Aynaları sökmenin güzel durduğunu sanıyorsunuz ya aksine motor motora benzemiyor aynalar olmayınca.
Sölemesi Ayıptır Belki ama Yürüyen Kerana Olmus Ama hoş Grçekten:cat:
motorun güzel olmuş ona bişey demiyorum hele alt işiklara bayıldım ama aynalar nerde?Anlamıyorum cup tarzı motorlara ayna neden konmaz?Konulmaz diye bir kural var galiba cupların %80 ayna yok.Yakışmıyo diyemi takmıyolar (bance yakışıyo)anlamadım gitti..
Açık ve özet konuşucam.
BERBAT.
Bi .oka benzemiyor.
başıltaki işaretinle uyuyor:farao:
güzel olmamış be kardeşşş...niye böyle şık şeyler yapmıyosunuz..?illa kötünün kötüsünü yapmaya çalışıyosunuz?
:rendeer: ama olmamış..:farao::farao:
berbat olmuş ne diye uğraşırsınız bu motorlarla hayret ya tam apaçi olmuş:queen:
aynalar falanda yok. büyük ihtimal kaskta takmıyorsun demi
ALLAH Seni Ölmüşlerine kavuştursun..:queen::queen:
bari o iğrenç demirlerini çıkar ilk defa böyle modifiye gördüm
öldür beni yaşamayı istemiyorum![]()
gergedanın kuyruğuna muz yaprağı bağlasan daha şık dururdu!
kristal küre ve 4 adet renkli spot ışık koyunca tam pavyon olur bundan..
kask varmı gibi sorular sorsak daha bi güzel olurdu sanki.
oncelikle kask yuzunden kımse burada bi arkadasa saldırmasın sizden alıntı yaptım sizinle ilgili bi konu değil asla yanlış anlamayın
oncelikle sunu belirteyımbu sitede itibar ettıgınız kişilerin coguda bazen kask takmıyor o yuzden bu kardeşim kask taksın yada takmasın o bence bizi ilgilendırmez o insanın kendı secimidir bunu neden burda yazdım bilmıyorum sadece içimden gectı
motora gelınce iğrenç boyle motorlardan nefret etmekteyım bu gibi motorlar yuzunden bizim ismimiz kirlenıyor oncelikle o egzozu kapat yenı egzoz al kaynaktan kuflenır aynanı tak ha tipini cok merak edıyorum ona gore daha rahat bi yorum yapabilirim cunku bu tarz motorları kullanan kişilerin klasık sabit bi tipi vardır bana gore modıfıye sade ve sık olur ama senınki hem abartı hemde sık değil bence yanı en basiti ben olsam mavı ısık kullanırdım gibi bence onemli olan motor modıfıyesıdır yanı bi ybr geldı mı onu tokatlamak daha zevk ve heyecan verirdi bana bu şekilde gezmekten ama emege her zaman saygı ellerine saglık sen begenıyorsan gerisi yalan:wiinkk:
... bu motorun üstüne Outro Lex şarkısı dinlenir arkadaş![]()
arkadaş yorumları seçipte ona göre cevap atıyor, ayna konusu gecen hicbi yoruma cevap atmamıs =)
bu arkadaş daha öncede böyle konular açtı sırf laf olsun diye o konulara girersen bu yorumları görürsün sonuçta aynı motor . alıntılar aynı motor için farklı zamanlarda yapılmış olabilir . ok ?
oncelikle kask yuzunden kımse burada bi arkadasa saldırmasın sizden alıntı yaptım sizinle ilgili bi konu değil asla yanlış anlamayın
oncelikle sunu belirteyımbu sitede itibar ettıgınız kişilerin coguda bazen kask takmıyor o yuzden bu kardeşim kask taksın yada takmasın o bence bizi ilgilendırmez o insanın kendı secimidir bunu neden burda yazdım bilmıyorum sadece içimden gectı
motora gelınce iğrenç boyle motorlardan nefret etmekteyım bu gibi motorlar yuzunden bizim ismimiz kirlenıyor oncelikle o egzozu kapat yenı egzoz al kaynaktan kuflenır aynanı tak ha tipini cok merak edıyorum ona gore daha rahat bi yorum yapabilirim cunku bu tarz motorları kullanan kişilerin klasık sabit bi tipi vardır bana gore modıfıye sade ve sık olur ama senınki hem abartı hemde sık değil bence yanı en basiti ben olsam mavı ısık kullanırdım gibi bence onemli olan motor modıfıyesıdır yanı bi ybr geldı mı onu tokatlamak daha zevk ve heyecan verirdi bana bu şekilde gezmekten ama emege her zaman saygı ellerine saglık sen begenıyorsan gerisi yalan:wiinkk:
güsel bi motor gönderde binek olmazmı? egzoz kapalı zatenn açıktı kapattımm
Entel tribinde,seviyeli olalım kaskımızı takalım modunda falan gezen arkadaşların, bu başlıkları açan garibanlara pipi gibi olmuş, git kendini öldür,ivrennç diye yorumlar yazarak sergiledikleri ikiyüzlülük de dikkatlerden kaçmıyor.