100 km ile bariyere çarpmak

Hocam çok geçmiş olsun.
İyisindir umarım şimdi...
Versys'e yazık olmamış. O seni korurken ölmüş... Öyle diyebilirsin...
Senin hatanın faturasını ödemiş... Varsa fotoğrafları, evde ona güzel bir köşe yap.
Baktıkça onun sayesinde hayatta olduğunu hatırlarsın...

Geçmiş olsun tekrardan...
çok geçmiş olsunn

Geçmiş olsun kardeş... Olayı öyle anlattın ki Kazayı sankı ben yapmışım gibi hissettim.. ama aynı duyguları yaşamak nedir bilirim.. sadece farkı %10 bir rampadan ıslak yolda 30 M kaymak ve beriyerle sonanlanan bir kayış.. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun yahu :( nerde oldu ne zaman oldu ? Ankara da mı ?
sana bişey olmadığına sevindim. son kazan olsun.

Geçmiş olsun. Beraber yaşadık kazayı anlatımınızla. Elinize sağlık. İnşaallah bundan sonra güzel kaleminizle güzel haberlerinizi okuruz.

Dostum kaza Bandırma'dan dönerken Karacabey'de Bursa anayoluna dönüş noktasında oldu. Mont Prohell markaydı. Dizliklerim Zandona idi. 3 kayışından birisinini dikişleri atmıştı. Ama kazada beni korudu sağolsun, dizliğin sağ tarafı hep yere sürtmüş yatırınca. İlginç kask da çizik bile yoktu. Kafayı vurmadık çok şükür.

geçmiş olsun arkadaşım allah korumuş umarım son kazan olur.
motorunada üzülme sana birşey olmamış ya çalışır yenisini alırsın hem belki daha iyisi olur..

serdar kardeşim ne ettin sen böyle yaw ama verilmiş sadakan varmış sende bir yaralanma yok sayılır bu kazaya göre allah beterinden saklasın
kafa dalgınken binmemek lazım gv ile böyle bir duruma düşmedin neyse san iyisin ya gerisi hiç önemli değil gel fazladan bir gv var vereyim al git

Klasik bir "geçmiş olsun" mesajı yazmak istiyorum ama elimde değil, parmaklarım yazmaya devam ediyor.

Biraz acayip gelebilir ama yazını çok beğendim!

Bir kaza anı hem bu kadar güzel anlatılıp hem de ders verilebilir mi?

Hem geçmiş olsun hem de eline sağlık!

Geçmiş olsun. Rabb'im başımıza gelenlere sabretmeyi nasip etsin. Bizi kaldıramayacağımız imtihanlara tabii tutmasın. Sabrettiğimiz musibetleri günahlarımıza keffaret kılsın. AMİN!!!

hocam öncelikle çok geçmiş olsun. hani derler ya anı yaşa diye sende aynen o anı yaşattın bizlere hocam gerçekten tüylerim diken diken oldu bir an kendimi kazanın içinde buldum. anlatım çok etkileyici olmuş. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

geçmiş olsun harika bir anlatımla kaza anını yaşadım ve korumaların önemini bir kez daha anladım.üşenip de korumasız bindiğim zamanları hatırlayıp tedirgin oldum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
of be serdar oldu mu şimdi gece gece.allah korumuş seni sevenlerine bağışlamış. çok geçmiş olsun kardeşim.yapabileceğimiz bir şey olursa sonuna kadar yanındayım...

Arkadaşım büyük gecmiş olsun mt de bir duvar olsa şu yaşayıpta yazdıklarını asmak lazım nedenmi hala genc kardeşlerımız cup motosıkletım 100 gecmıyor dıye konu acıyor .Yokuş aşağı motorum 140 vurdu dıye yazıyor bir diğeri bir başka yani yazınız tam derslık olmuş .inşallah bu son kazanız olur ve ALLAH daima sizi korusun

Serdar hocam geçmiş olsun fatih abinin bana söylemesi ile haberim oldu gözümden kaçmış demekki konu uzun zamandır da görüşemiyorduk. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

çok geçmiş olsun gerçekten. anlatımın içinde tebrik ederim. biraz saçma gelebilir ama merak işte motorun markası modeli neydi (sadece meraktan soruyorum)

öncelikle büyük geçmiş olsun. kazada ciddi bir yaralanma ve kalıcı bir hasar kalmaması sevinilecek tek nokta.

yazıyı okurken sanki bir deneme okur gibi hissettim kendimi. akıcı ve ders verir nitelikteki anlatım için teşekkürler.

arkadaşlar bilmediginiz yollarda aşırı hız yapmayın kendinize aşırı güvenmeyin daha önce defalarca hızla girip çıktıgınız bir viraj bile olsa birkaç saniyelik geciken bir fren yada kapatılan gaz borusu yaşamla ölüm arasının ne kadar kısa süre oldugunu unutmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar