valla kardeşim bende mondial 100ukh vardı 450 km lik yola gittim geldim bi sorun yapmadı daha sonra onu satıp 2012 yılında yamaha crypton aldım 3200 ze daha bi keyifli arkadaşlarım niye bunu aldın dediler cup bi değişik hele crypton dehşet cryptonla ilk uzun yolum izmir dikiliden ankara sincan oldu ev taşırken binerek geldim sonra yaz tatiline mersine dedemlere giderken binerekk giittim 550 km gittim geldim yanıma yedek malzeme fln hiç bir şey almadım sadece aldıklarım takım aletleri açma anahtarları kendim yapa biliyorum herşeyini
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
haklısın allahın izniyle diyerek baila çık yola bitsin yol
Yapılır birader, yeterince deliysen yapılır, sen yeterki kafana koy. 100-150km mesafeden fazla süren bi otoyola girmesen her yere gidilir, yeterki benzinin bitmesin yolda. Hatta onun da çözümü var. Alırsın iki tane 2,5lt'lik kola şişesi, doldurursun benzini, alırsın yanına, bittiği yerde takviye et, devam.arkadaşlar 100 lük cup la uzun yol yapılır mı? yapan varsa anlatsın..
Bu konuyu yeni araştıranlara yada araştıracak olanlara güncel bilgi olmuş, her zaman lazım bu bilgiler teşekkür ederiz paylaşım için :rendeer:Yapılır birader, yeterince deliysen yapılır, sen yeterki kafana koy. 100-150km mesafeden fazla süren bi otoyola girmesen her yere gidilir, yeterki benzinin bitmesin yolda. Hatta onun da çözümü var. Alırsın iki tane 2,5lt'lik kola şişesi, doldurursun benzini, alırsın yanına, bittiği yerde takviye et, devam.
en fazla 70le 80le motoru zorlamadan, keyfine bakarak gidersin.
Ben motosikletle her yere giderim arkadaş, mopet olmuş cub olmuş commuter olmuş super sport olmuş hiç farketmez, motor motordur, belki biri daha zahmetli olur ama işin ucunda motosikletle gitmek olduğu için herşeye değer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
ahhhh
konunun tarihine bakmadan yazdımmr:
feci mal durumuna düştüğümü hissediyorum beyler kusura bakmayın.
adam 2010da sormuş ben 2014de cevap yazdımr:
966 km yaptım 2 günde.
Samsun-sinop-kastamonu-bartın-zonguldak-bolu-düzce-sakarya-bursa
Herhangi bir arıza yapmadı.