Bu adam tam bir çılgın!
Sanırım bir kelime var = Laz :mrgreen:Hoka , ÇILGIN sözcüğü İsmeti anlatmak için eksik kalır. Hani kendimce güzel Türkçemizi kullanma konusunda hata yapmamaya , doğru kelimeleri doğru
yerlerde kullanmaya gayret eden bir arkadaşınızım. Kelime haznemin , övünmek gibi olmasın amma hiç de eksik olmadığını düşünürüm. Yalnız sıra
İsmet i anlatmaya gelince gerçekten yetersiz kaldığımın farkındayım. Çılgın ötesi mi , deliden daha mı fazla desem , bilemiyorum ki.
Hoka , ÇILGIN sözcüğü İsmeti anlatmak için eksik kalır. Hani kendimce güzel Türkçemizi kullanma konusunda hata yapmamaya , doğru kelimeleri doğru
yerlerde kullanmaya gayret eden bir arkadaşınızım. Kelime haznemin , övünmek gibi olmasın amma hiç de eksik olmadığını düşünürüm. Yalnız sıra
İsmet i anlatmaya gelince gerçekten yetersiz kaldığımın farkındayım. Çılgın ötesi mi , deliden daha mı fazla desem , bilemiyorum ki. Valla İsmet
İstanbul'a döndüğünde Kartal'da gazeteciler, televizyoncular seni anlatmalı. Sevgiler, hürmetler.
https://eksisozluk.com/100-cc-mobiletiyle-3650kmlik-tur-yapan-adam--6406106
Ekşi'de başlığı var. Yardırın.

Sanırım bir kelime var = Laz :mrgreen:
Doğrudur, tanışmıyoruz. Tipine bakınca Rize tarafı gibi geldi bana.Tayfun hocam ,İsmet aslen Bulgaristan göçmeni olduğunu aktarmıştı