100 cc ile Avrupa gezisi mümkün olmadı. Yeniden Türkiye turuna çıkıyorum.

Katılım
13 Haz 2016
Mesajlar
4,216
İsmet abi nasıl gidiyor video hazırlıkları?

Birinci bölüm olarak Karadeniz kısmının yazısını yazdım. Şimdi videoyla uğraşıyorum olmuşken güzel bir çalışma çıksın istiyorum.

Karadeniz'den sonrasını da ikinci bölüm olarak hazırlamak istiyorum.

Haklısınız bir an önce bitirmem lazım.
 
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
22
ismet bey bu lastik ve sele konusuna değinebilir misiniz ? 100 km yolda 125lik motorda ağrıdan oturamadım sele sağolsun ve lastik patlamasına karşılık ne önerirsibiz?
 
Katılım
13 Haz 2016
Mesajlar
4,216
ismet bey bu lastik ve sele konusuna değinebilir misiniz ? 100 km yolda 125lik motorda ağrıdan oturamadım sele sağolsun ve lastik patlamasına karşılık ne önerirsibiz?

Motosikletim titreşimli zamanında Rossmadan şişme minder almıştım çok faydasını gördüm hala kullanıyorum. 60 km/h ten sonra titreşim baya artıyor onun için 60 km/h geçmiyorum zaten motorda bu hızda zorlanmıyor.

Lastik olayına gelirsek Arka lastiği dubleks ( tubeless )taktırdım aldığımda o zamandır bir sorun yaşamadım. Ön lastik şambrelli oda hiç patlamadı şans yalnız bu gezide Nusaybin'de akü sorun çıkardı yenisini aldım 10 metre gitmedim ön lastik patladı. Hemen tamir ettirdim çok basitmiş. İki tornavida, bir anahtar sibobun etrafında ki somunu sökmek için, bir yama ve ucuz bir bisiklet pompasına bakar. Ustayı görünce bana da tamir konusunda cesaret geldi. Bir tek bisiklet pompam eksik. Yalnız ben tamir spreyi taşıyorum. İlk aldığımda lastik patlamıştı iki gün idare etti. Tavsiye ederim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst