Ne güzel insansınız siz yahu.. Arka kasaya bayıldım, tüketim toplumuna isyan bayrağı gibi..
Beni mahcup ediyorsunuz. Arka kasayı manavdan 10 liraya aldım gayet sağlam ve işimi görüyor. Kullanışlı olduğu ve başına bir iş gelirse üzülmeyeceğim için tercih ettim. Ne yalan söyleyeyim sosyal mesaj gibi bir şey aklıma gelmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
Bizde 600 cc ile yola çıkmaya korkuyoruz:mrgreen: abi helal olsun çok imrendim içimdeki gezi ateşini yaktı bu gezi yasısı
Sizin ki korku değilde vakit bulamamak öncelikleri başka şeylere vermek olabilir. Sizi iyi şeylere özendirdiysem ne mutlu bana. Yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
"100cc motorum var, şuraya gider mi?" diye soranlar buraya baksın

imrendim valla abi

Yaza benim hurdayı Gürcistana sürme cesareti geldi şimdi
Vaktiniz ve imkanınız varsa hiç durmayın. Gezmek yeni yerler görmek insanın kendisine yaptığı en güzel yatırım. Gürcistan gezisini yaparsanız gezi yazınızı bekleriz. Bilmeyenlere yeni yerler tanıtmış olursunuz. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
İsde bekledigim olay bu 100cc motorun verdigi keyif cok guzel gezi yapmışsıniz beni en cok gulduren 59. Numarali paylasiminiz kitap okuyorum demissin dergiyi ters tutuyosun ve az bi miktar parayla neler yapılabilecegini gösterdin tbk ederim .
Bence vaktiniz ve sabrınız var ise en güzel 100 cc bakına bakına hiç bir şeyi kaçırmadan gidiyorsunuz. Benzini saymazsanız standardınız fazla yüksek değilse gayet ekonomik uzun seyahatler yapılabilir. Sağ olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Tebrik ederim Bir çok İnsanın cesaret edemediği şeyi yapmışsınız eğer Şapka taksaydım size şapka çıkarırdım
64 Numaralı resime arkadaş bir açıklama getirmiş bende G.müslim arkadaşımdan öğrendiklerimi yazmak isterim.O ev gibi biblolar o noktada trafik kazasında vefat etmiş kişilerin anısı için yapılmış şeylerdir. Bizdeki ölenin hayrına yapılan çeşmeler gibi o bibloların içinde bir mum ve dini dua ve dini figürler (Meryem,İsa)vb bulunur ve o mum da sürekli yanar eğer o mum bitse dahi bölge insanları tarafından tekrardan hayrına yenilenir ve sürekli yanması sağlanır.
Desene geride kalanlar ayrılık acısını bir şekilde dindirmeye çalışıyor. Zor işler gidenin arkasından bir şeyler yapabilmeye çalışmak. Hüzünlendim be hocam ilgin için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Konuyu yeni gördüm gerçekten takdire şayan bir gezi olmuş. Açıkçası kiskanmadım dersen yalan olur. Umarım benzer geziler bizler de yaparız sonra burada paylaşırız..
Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Umarım daha güzelleri sizlere nasip olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
Çok sevdiğim bir tarzınız var...
Samimi, minimalist, cesur...
Daha uzun yollar, daha uzun maceralar dileğiyle..
Güzel temennileriniz için çok, çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Bu forumda daha önce hiç bir konuyu bu kadar keyifli okumamıştım. Sizi gönülden tebrik ederim. 125cc scooter ım ile İstanbul-Çanakkale gezisinden gözüm korkuyordu, bana da cesaret verdiniz. Kazasız belasız nice güzel geziler dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ufak cc li motosiklet ile seyahat ederken yol vermelerini beklemeyin daima yol veren siz olursanız bir problem yaşamazsınız. Size de kazasız belasız sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
bir genç olarak yaşın ve cc'nin öneminin olmadığını bir kez daha bize gösterdiğin için teşekkürü ben sana borç bilirim abi senin gezin benim içimi ısıttı harika sunum olmuş
Harcadığınız zamana layık olabildiysem ne mutlu bana. Yorumun için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Aleykum selam abim. Ben evlendikten sonra bir süre kullanıp sattım motoru. Uzun bir süre almayada niyetim yoktu. Sonra bi boşluk oldu sanki, birşeyler eksik gibiydi .Şuan kullandığım motoru hanımın zoruyla aldım , sağolsun bu konularda benim içimden geçenleri iyi okuyor. Bizede kıymet bilmek kalıyor. Bir daha bu güzergaha yolun düşerse çay kahve içmeye beklerim abi hem tanışmış oluruz , manyak bakkalında hikayesini anlatırım sana ☺
- Bize de kıymet bilmek kalıyor - işi çözmüşsün sen. Yolum o taraflara düşerse ( celaliye sanırım ) uğramak isterim kısmet gerisi artık.