Maşallah abime, Allah kaza bela vermesin.
Nerde arap varsa mikelenjeylo .
Ağabey sen lütfen gezmeye ve paylaşmaya devam et.
Ben yazdıklarını kötü algılamadım.
Yıllardır tanıdığım komşularım sırf para için topraklarını terk etse ve bu da benim ve çevrenin durumunu olumsuz etkilese bende rahatsız olur, bu konu kafamı kurcaladığı sürece farkında olarak ya da olmadan tekrara düşebilirdim.
Herkesin kastığı bu günlerde, şeffaf paylaşımın icin teşekkür ederim.
Sağlıcakla kal.
Gezi ve paylaşım için sağol abi.
Daha nicelerine çıkarsın umarım.
Bizim insanımız dededen babadan kalanı satıp, zengin oldum sanıyor.
Haberi yok elinde kalan son şeyi harcadığından.
Jeeple gezedursunlar bakalım...
Çok eğlenceli bir gezi olmuş.Kumaş heybeyi bende tavsiye ederim, çok kullanışlı oluyor.Devamını bekleriz![]()
Abi yorunlari okumadim ama araplar kim ya
bu işin yaşı yok,adamın kanına girdimi iki teker sevdası ,birde bakmışsın yollardası,bu gezide olduğu gibi,gönlüne sağlık sayın abim,eskişehirden selamlar...
abim valla sana helal olsun çok naturel fotoğraflar çekmişsin büyük keyifle okudum memleketim geldi gözümün önüneçokda mülayim bi abimizsin maşallah yanlız ekipmanlarını tamamla lütfen senin gibi temiz yürekli abilerimizin paylaşımlarına ihtiyacımız var
Güzel bir gezi,güzel anlatım,güzel resimler.Gezi ve motor sevdası varsa herşey yapılabilir.
Paylaşım için teşekkürler.
Güzel gezi paylaştığın için teşekkürler. :cat:
Acaba şimdi ne alemdesin yaşlıveacemi? Mont eldiven aldın mı, çanta veya sele işini naptın? Motorun hakkında yorumların nelerdir, cc büyütmeyi düşünecek misin?![]()
Çok zevkli bir gezi olmuş..Elmalar yan yatmalar adrenalin ama neticede eğlenceli ve eğiticii olmuş,tebrikler.
Bizim buraları da ingilizler işgal etti. Sağımız solumuzdaki evler hep ingiliz komşular var..80 Yaşında yaşlı bir ingiliz kadını
rüyana girse dudağın uçuklar ama 1954 ya da 55 olsa gerek ingiltere güzellik kraliçesi seçilmiş.Bu anekdot ta bizden olsun.
güzergah 89 km yaptığın km 841 :sunny:
Süper Gezi ����