10 silindirli supercharged motosiklet. 500cc!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hasmet bin senedir üyesin foruma, bu nasıl link paylaşmak böyle?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tıkladım. Kaç kez denedim. Canım sıkıldı öylece bıraktım. Niye çalışmıyor hic bir fikrim yok. Link bu:

https://www.youtube.com/watch?v=CaLvgdp42kA

Videoyu direk sayfaya alabilen olursa makbule gecer.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu sefer calisti!!! iyi de dun niye calismadi???

Forumdan Uzaklaştırıldı
video linkini farklı yerde paylaşmaya çıştığın için becerememişin. ''Insert Video'' ya tıklayıp linki oraya yapıştırıp paylaşman lazım

Onu da denedim. Olmadi. Aynisini az once deneyince oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Arttırıyorum 48 silindirli motosiklet :D

https://youtu.be/xls5huLnlaw

Bu motosikletin ilginc tarafi 10 silindir olmasina ragmen hala binilebilecek bir motosiklete benziyor.

Ustelik bir de supercharge etmis herif yahu, 5 tane supercharger ile!!!

Onu da denedim. Olmadi. Aynisini az once deneyince oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Bu motosikletin ilginc tarafi 10 silindir olmasina ragmen hala binilebilecek bir motosiklete benziyor.

Ustelik bir de supercharge etmis herif yahu, 5 tane supercharger ile!!!

link düzelince şimdi izledimde hakkatten 10 silindir nerede diyor insan , bütün pistonları tek bir ana kola bağlamış sanırım, motorun iç yapısını göremedim ama eskiden uçaklarda kullanılan yıldız motor dedikleri bir yapı vardı o na benziyor..bizimki şov için yada adım rekorlar kitabında dursun diye yapılmış bir ucube evet :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
link düzelince şimdi izledimde hakkatten 10 silindir nerede diyor insan , bütün pistonları tek bir ana kola bağlamış sanırım, motorun iç yapısını göremedim ama eskiden uçaklarda kullanılan yıldız motor dedikleri bir yapı vardı o na benziyor..bizimki şov için yada adım rekorlar kitabında dursun diye yapılmış bir ucube evet :D

Evet rotary engine / dönel motor. Uçaklarda 15 hatta daha fazla silindirli olanları var. Çok güzel yapmış, helal olsun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
mt forum arızalı abiler, video paylaşınca böyle ekran karışıyor ise "gelişmiş cevap" butonuna tıklayın ve video linkini komple silip tekrar video linki olarak paylaşın... yani "gelişmiş cevap" demeniz gerekiyor

edit: motorun sesini hiç beğenmedim, tipi güzel ama sesi güzel değil, hiç beğenmedim. böyle motor kullanmam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar