10 numara jawa

bahaddinli arkadaşım motorlar cok ğüzel ğercekten de kırşehir reis motor yazarsan bizim ustanın da eserlerini ğörebilirsin ayrıca sahibinden com da jawa 350 kısmında kırşehir e bakacak olursan bizim ustanın topladığı jawalar mevcut

ayrıca bana bir tane de jawa calıfornıa motor lazım bende 68 model vardı bir tane ama sattım cok pişmanım şimdi bulamıyorum temiz bir tane aslında ben kendim toplamak istiyorum elimde şu an 98 model mz 251 var 91 model 350 jawa vardı onuda sattım ortada jawasız kaldık bir tane kalifornia alınca kendimi emekliye ayıracağım artık

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EVET TYPE 640 STYLE JAWANIN AKİBETİ NE OLDU SÖYLEYEYİM..BİZ SATTIKTAN SONRA ÇOK KISA SÜREDE 3 TANE EL DEĞİŞTİRDİ..MOTORUNU VERMEDİK TABİKİ ÜZERİNDEKİ MOTORLA VERDİK GİTTİ ESKİ HALİ VE GÖRÜNÜMÜ YOKMUŞ DİYE DUYDUM.DAHA NELERİNİ YAPARIZ DAHA GÜZELLERİNİ YAPARIZ.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahaddinli arkadaşım motorlar cok ğüzel ğercekten de kırşehir reis motor yazarsan bizim ustanın da eserlerini ğörebilirsin ayrıca sahibinden com da jawa 350 kısmında kırşehir e bakacak olursan bizim ustanın topladığı jawalar mevcut

ayrıca bana bir tane de jawa calıfornıa motor lazım bende 68 model vardı bir tane ama sattım cok pişmanım şimdi bulamıyorum temiz bir tane aslında ben kendim toplamak istiyorum elimde şu an 98 model mz 251 var 91 model 350 jawa vardı onuda sattım ortada jawasız kaldık bir tane kalifornia alınca kendimi emekliye ayıracağım artık

SİZİN KIRŞEHİRLİ USTANIZIN MOTORLARINI GÖRDÜM..BURADAN BİR ŞEY SÖYLEMEDİM ÖZELDEN YAZDIM:cat:.

Forumdan Uzaklaştırıldı
neler yazmısım ben öle yaw.... :queen::cherry::p
ben neymısım be abiii....

güsel bence genede idare eder ama 301 ler genelde böle deil gidon değişmiş ve öne kalıp takmışlar makineye benzetmişler 10 üzerinden 6

kardes jawada eksantrik kayışı var bu kayiş onun ataklı bir şekilde kakmasını engelliyor ama düz yolda ve uzun yolda jawa asla affetmeyck bir motor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardes jawada eksantrik kayışı var bu kayiş onun ataklı bir şekilde kakmasını engelliyor ama düz yolda ve uzun yolda jawa asla affetmeyck bir motor

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ne alaka?... Güldürdün beni.... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar