10 mayıs şile gezi fotoları..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OOOooo.. Aydın ellerine sağlık fotoları eklemişsin.. :)

sagol kadır ole atım dedım ıste makına bozuktu vırus var dıyodu sımdı attı bende anlamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 PM ----------

saol kardeşim eline sağlık biran önce iyileşte tekrar gezelim.

saol abıcm ama sezonu kapattım ben alcım 22hazıranda kalkıcakmıs benım okulum 20sınde bıtıyo alcıyı 2-3once actırıp yazlıga gıdıcem bu sezon bıttı artık ıstanbul sezonunu kapattım

arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum resimleri ben atacaktım ama sayfanın yenilenmeye girmesi sonra beni geçirdiğim kaza derken atamadım, kadir abi ve aydın fotolar için çok teşekkür ediyorum :) gecenin saat 3ünde fotoları görünce canım sucuk çekti ama milleti ayağa kaldırmayayım:queen: en kısa zamanda tekrarlanması ümidiyle...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:48 AM ----------

foto12her.jpg

cross duygularımın kabardığı an:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum resimleri ben atacaktım ama sayfanın yenilenmeye girmesi sonra beni geçirdiğim kaza derken atamadım, kadir abi ve aydın fotolar için çok teşekkür ediyorum :) gecenin saat 3ünde fotoları görünce canım sucuk çekti ama milleti ayağa kaldırmayayım:queen: en kısa zamanda tekrarlanması ümidiyle...:rendeer:

walla ben sezonu kapatmıs bulunmaktayım ama altınoluga gelırsenız orda yakarız sucugu :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Koymayın kardeşim usucuk musucuk..Yasakmış... Biz koyduk tefe koydular.... :p:p
Sucuklar:p için teşekkürler.....

elinize ayağınıza sağlık, güzel bir yerin varlığını öğrendim bir istanbullu olarak :)

o kadar resim var topu topu 2 tanesinde varim oda aydin olmasa olmayacakmış gezimizin bide miss turkey sucuk güzeli var :D:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 PM ----------

hv2hpd.jpg

sucuklar yakın çekim:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 PM ----------

14wfubr.jpg

Tekerinize sağlık. :)
Geçen ay biz de Yeşim'le buradaydık, gerçekten harika bir yer.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar