10 mayıs şile gezi fotoları..

Baktım kimseden ses soluk çıkmıyor fotoları ben yükleyeyim bari.. :cherry:
Bu yer ( KARAMANDERE KÖYÜ SAKLI CENNET ) diye bir yer arkadaşlar..

foto27q.jpg

fotornb.jpg

foto1ucs.jpg

foto2kql.jpg

foto3fyb.jpg

foto4acq.jpg

foto5lds.jpg

foto6wtt.jpg

foto7z.jpg

foto8hgy.jpg

foto9w.jpg

foto10y.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

Fotolara devam..
foto11p.jpg

foto12her.jpg

foto13a.jpg

foto14r.jpg

foto15m.jpg

foto16uhd.jpg

foto17qwr.jpg

foto18t.jpg

foto21kmg.jpg

foto22wta.jpg

foto23k.jpg

foto25hcx.jpg

foto26ghp.jpg

foto30z.jpg

foto31roa.jpg

foto32q.jpg

foto35a.jpg

foto36k.jpg

foto37i.jpg

foto38o.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmuş, manzaralar güzelmiş,

elinize saglık fotolar doga ile iç içe olunca bir başka oluyor

gezin bakalım artık yazda geldi kimse tutamaz bizleri:D

fotolarda güzelmiş tebrikler.

çok güzel gezi olmuş aydın kardeşimide görüyorum resimlerde tekrar kendisine geçmiş olsun

Çok teşekkürler arkadaşlar saolun.. Gerçekten görülmesi ve gezilmesi gereken bir yer.. Ayrıca Aydın arkadaşımız için sonu her ne kadar hüsranla sonuçlansada güzel bir geziydi diyebiliriz..

karnim acikti yahu sucuklari görünce o gün yarim ekmekle karnim doymuştu:cherry:neyse artık yarin ankarada yakacaz mangali:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi olmuş hftasonunu iyi değerlendirmişiniz tebrikler.resimler için sağolun.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Paylaşım için teşekkürler.İçim açıldı valla böyle gezi resimlerini gördükçe.Emeğinize sağlık.Allah hepimize daha fazlalarını nasip etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel gezi olmuş aydın kardeşimide görüyorum resimlerde tekrar kendisine geçmiş olsun

saol abım walla doktordan geldım bana gore cok sacma bı alcıyla basbasa kaldım parmaklarım ve bılegım kırıktı doku zedelenmesı gecmıs sıslık kalmamıs fakat bılegımı eskısı gıbı oynatabılıyorum parmaklarımıda yanı bırakınca yuruyorum alcısız fakat capada bugun ayagımı tekrar alcıya aldılar ve alcı suresı 25hazıranda acılacak dendı yanı 45gun alcıya maruz ettıler benı cok sacma geldı cook

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

Çok teşekkürler arkadaşlar saolun.. Gerçekten görülmesi ve gezilmesi gereken bir yer.. Ayrıca Aydın arkadaşımız için sonu her ne kadar hüsranla sonuçlansada güzel bir geziydi diyebiliriz..

gercekten guzel bı gezıydı sonu kotu bıtmese cok daha guzel olucaktı hanı bole sıparıs gıbı olucak ama keske bacagım kırılmasaydıda motorum pert olsaydı cok kotu bı durum gercekten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

başka resimlerde vardı onlar nerede???

dıerlerı bende fakat atamıyorum kartta vırus var dıyor hepsı sılenecek dıyor bı yontemını bulup atıcam

uscuklar gayet leziz görünüyor buradan....:pgözlerim sadece onları görüyor çünkü...

Forumdan Uzaklaştırıldı
3-5 fotoda benden

Bunlarda bacak kırıldıktan sonra mtden gelenlerle cekılen fotograflar

Son düzenleme:
Böyle resim koyuyorsunuz, gidemeyenlere de kötü koyuyorsunuz. Yapmayın yazıktır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar