10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

Hem enduro al hemde tatlısu motorcusu ol.. Olmaz efem biz tatlısu motorcusu olmayanlara tatlı ikram ettik gelmeyerek hakkınızı kaybettiniz :p

hayır efem yanlış anladınız gelmek ıstemıştım ama ıkı gun öncesınden fena bır sekılde ıslandığım için elbıselerım çamur içinde kalmıştı yıkanması ve kuruması bıraz zaman aldı baska turlude gelmek olmazdı o yuzden gelemedım yoksa yağmur camur bana işlemez ki hem sen nıye cayıyosun bakım bana ayrıca tatlı alıcaktın tavlada da boyle yapıyosun zaten mızıkcısın sen mızıkcı :queen::queen:

dimi benim gibi scooterla aslanlık yapıp cıkarsan o havada dısarı taa maltepeden tophaneye kadar yolda yasamadıgım hava muhalefeti kalmadı doluya bile yakalandım kopruden gectim ztn bi ara lodos goturdu beni gaza fln basmadım ama sonuc olarak o resimlerde gordugunuz altın sarısı baklava varya en ondeki evet en ondeki onu ben yedim işte:queen::queen::queen:

hayır efem yanlış anladınız gelmek ıstemıştım ama ıkı gun öncesınden fena bır sekılde ıslandığım için elbıselerım çamur içinde kalmıştı yıkanması ve kuruması bıraz zaman aldı baska turlude gelmek olmazdı o yuzden gelemedım yoksa yağmur camur bana işlemez ki hem sen nıye cayıyosun bakım bana ayrıca tatlı alıcaktın tavlada da boyle yapıyosun zaten mızıkcısın sen mızıkcı :queen::queen:

dimi benim gibi scooterla aslanlık yapıp cıkarsan o havada dısarı taa maltepeden tophaneye kadar yolda yasamadıgım hava muhalefeti kalmadı doluya bile yakalandım kopruden gectim ztn bi ara lodos goturdu beni gaza fln basmadım ama sonuc olarak o resimlerde gordugunuz altın sarısı baklava varya en ondeki evet en ondeki onu ben yedim işte:queen::queen::queen:

Tanselciğim bak kapağın muharremden geldi bugün :queen::queen:

:cat:

dedıgın baklavanın yanındakı baklavayıda ben yedım hakketen süperdi pınar hay sağol ya valla çok eylenceli bir tanışma ve buluşma oldu :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abı bu topık hala aktifmı yaa :queen:

Ok sen ayarla Burak

Bu arada dünkü buluşmada bizi eken GKN arkadaşımızdan hiç ses seda yok.. Siteye de msn e de girmedi.. İnşallah kötü bişiy yoktur :pale:

PINAR açma işni hallettim giliba editör tarafından ok lenirse açılcak ozaman herkes ismini yazdırır buluşma yeri günü ve saatin yazdim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
msn verın hadiii coklu konusma yapıcaz :mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar