10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

hani ben mavi motosikleti göremedim :p

gelme imkanım olsaydı gelirdim yaa:salut:

bu arada tanrının kırbacıı:) pekmez yedim fotosunu atcam:)
gelenler saolsıun gelmeyenlerle yaparız bi daha

Sağlık olsun muharrem bi gün makineyi verirsin bana uzun yol yaparım tek başıma... Bol bol foto çeker paylaşırım sizlerlen :mrgreen:

fark etmezzz fotom elimde:cherry:
pınarcım sanada çok teşekkür ederizzzz.....

Canım benim ben teşekkür ederim asıl buzz gibi havada geldiğiniz için...
Hepinize çok çok çok teşekkürleeerrrr....
Bu arada maketimin resmini bile çekmediler bırak motosikleti:queen:

ulan sırf baklava için bile gelinirdi beee...ama pasta meyveli olsaymış dadından yenmezmiş...bu zamanda çikolatalı pastamı var artık yav...:psen nediyon burda fantastikmi takılıyon kırbac abi...haftaya fuara var onamı geldin...:wiinkk:

abi kafamda fuar yoktu ben kafa dınlemeye geldım 1 hafta burdayım sonra donmem lazım fuara sanırım sadece ılk gunu katılacbılecegım bakıcaz artık duruma gore bu arada baklava harbiden süperdi

oooh ne güzel muabbet ettik oooohhhhh... ekenler düşünsün:D

ben sana ne dedım hanı sen soz verdın bana pekmez yerken resım cekıp atıcaktın nooldu :queen:

İddaa noldu abi? Az buz kazanmıyodun hani tutarsa :)

Tanrının kırbacı çok hassas bu konuda ona göre :mrgreen:

arkadaslar lutfen bu konuyu bıyerlere cekmeyelım ben takılıyorum oylesıne :queen::queen:

Son düzenleme:
Ondaki kaslar bi işe yaramamış ama dövmüşler onu :queen:

pınar sende fuara gelcenmi perşembe günü gellll lütfen hem hep beraber oluruz ben geliyorum hasan geliyor işte kırbaççı abide gelcek galiba zaten şeyde orda adını unuttum hani o bıyıklı yaşlı motorcu babada orda nebilim başka katılanda olur belki sende tuğçeyi alırsın cvp yaz hadi ok

pınar sende fuara gelcenmi perşembe günü gellll lütfen hem hep beraber oluruz ben geliyorum hasan geliyor işte kırbaççı abide gelcek galiba zaten şeyde orda adını unuttum hani o bıyıklı yaşlı motorcu babada orda nebilim başka katılanda olur belki sende tuğçeyi alırsın cvp yaz hadi ok

Hiçbi fuarı kaçırmadım henüz. Tabiiki gelicem :)

Arkadaşlar şimdi Nargilem Cafe'den geliyorum :p
Dün gelicektim Pınar abla'yı tebrik etmek için ama gelemedim işlerim vardı :cyclopsan

Özendim şimdi bu resimleri görünce arkadaşı aradım hadi dedim tophaneye gidelim :p
Sizin cafeye gittik, hatta sizin masanın yanına oturduk, güzel yer sevdim :)

Her ne kadar gelmeyi çok isteyip gelemesemde Pınar abla Motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Not: Bende Fuarda olucam inşallah, hepinizle tanışmak isterim :cat:

yani perşembe günümü ve ayriyetten tuğçede gelcekmi? ve nasıl buluşcazzz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar