10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba gene döktürmüşün vala helal olsun :)

vala cumartesi akşamı olmasaydı birde yağmur olmasaydı gelmek isterdim ama artıkın bır daha sefere inş bol bol eğelenin siz. he ama bak geç saatlerde olsaydı buluşmak o zaman gelirdim :queen:

iptal
yok dimi arkadaşlar ben motorla gelemesem bile arabayla gelcem :cat:kesin plnar huuuuuuuuuu duyomusun:)

arkadaslar benım motor sinopta bu yuzden buluşmaya arabayla gelmeyı planlıyorum ben suanda çekmece gölü üstündekı vatan hastanesı yanındayım burdan tophaneye nasıl gıderım bılmıyorum gelmek ısteyen arkadaslar varsa bu cıvarda alabılırım
yanıma....yada benı alın sızde ne varsa gıdelım

valla arkadaşlar şimdi Nişantaşına gittim geldim...resmen lodos koptu...yağmurla birlikte sert rüzgar var...arabayı sallıyor desem inanın...neyse size iyi eğlenceler...ama bu havada motoru çıkarmak pek sağlıklı olmaz...

kızıltoprağa gelıceksenız beklerim iş yerim burda cayımı ıcersinız :p

ben motoru cıkartmam artık pınarla erenle gelırıs ama benım bu havada motor kullanmam cevremdekıler ve benım ıcın sakıncalı
yuruyerek metrocıtye gıderken semsıyeyle 3 kısıyı sakatladım
fırtına var yaw

vala helal olsun şemsiye ile 3 kişiyi sakatlamak. güzel yani :)

ne olur ıslak ıslak bakma öyle / Cem Karaca

::gozluk::abi bi beklenen ıslatma partisi bu kadar anlamlı olamaz pes diyorum yani::sapka:: ne var ne yok hepsi ıslak gelenler ıslak motorlar ıslak arabalar ıslak elbiseler ıslak çaylar zaten ıslak yani söylenecek hiçbişey yok :thumleft:budur kardeşim gerçek ıslatma partisi :cat:ama gerçekte ne ıslatılmak isteniyo biraz kafam karıştı::baaas::::biggrinn

puahhaahhaha :mrgreen: :mrgreen:

vala helal olsun şemsiye ile 3 kişiyi sakatlamak. güzel yani :)

abi bide motorla cıktıgımı dusunsene pıst lastıklerıyle bu yagmurda barborostan asagı 1 haftalık motorcuyum zaten tamamen tecrube kokuyorum :p
pınarın ıslatması tv bılem cıkar be sayemde :queen:

Gece Biz geç saatlere kadar ordayız bekleriz :) (Şimdi nası kıvırıcan bakalım :cherry:)
beko tamam sen motorsuz gel bizde sakatlanmayalım şimdi ıslatıcaz diye :)
istburak ok ama dikkatli gel :wiinkk:
dorlion ve marv yağmurluk alın cidden hem motorda hep halihazırda bulunması şart bu mevsimlerde.. Gelirken çok sorun olmaz ama giderken kurumamış olursanız üşüme ihtimali bi hayli yüksek :)

Vay bee daha buluşmadan eğlenceli oldu bu buluşma bence :))))

bu arada motoru nereye koyucaz orda yer varmı?bilmiyorum kusura bakmayın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar