Benim depo her daim dolu yaa saol![]()
O zaman beni 10 kasımda alsana, hem tur attırmış olusun
Benim depo her daim dolu yaa saol![]()
Olmazz :queen: Motoru tartamıyorum henüzÖ.Z.€.R;857377' Alıntı:O zaman beni 10 kasımda alsana, hem tur attırmış olusun:cherry:
Burcu kim beeeya ben de gelimmi ya burcuuuuuuuuuuuuuu eşimde çok istiyoda ama benim motor biraz ufakcbr 125 sonra gülmeyin bana burcu he bide yer neresicvp at bana bekliyorum lütfennnnnnnnn
ya sorma deminden beri adını burcu görüyorum sorma erken yaşta bunadık heraldeok bende ordayım
Anlaştık :wiinkk:
GKN hemen o kafayı deiştir hemmennn :queen:![]()
ya gökhan çaktırma bende gelcem diye tutturdu yoksa ekcemde neyse çare yok getircez hem pınarda bayan arkadaşsız kalmaz onca erkeğin arasında dımiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bide sadece 17 kişimi varrrr:
Nie ekiyosun yaa gelsin biz kaynaşırız hemen..ya gökhan çaktırma bende gelcem diye tutturdu yoksa ekcemde neyse çare yok getircez hem pınarda bayan arkadaşsız kalmaz onca erkeğin arasında dımiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bide sadece 17 kişimi varrrr:
Artar tabiiki.. Şimdi cmtesi herkesin canı sıkılır ne vardı aa tophanede buluşma vardı der atlar gelirler :cherry:ne kafası yaw:silent:
12 yi geçti ya basmadı...
tabiki getir, pınar var tuğçe var
sıkılmaz eşin, kız arkadaşım ayarlıyabilseydi bende getiricekim ama malesef..
17 kişi gibi görünüo artar umarım..
Ekliyorum hemen.. Geleceksin artık başa gelen çekilir :queen:söz veremem ama belki gelirim bir sv650 görmüş olmak içinbu arada
1- GKN iflasa doğru yelken açıyor
2- 10 kasım da ist. sağanak yağmurlu sadece pınar ın değil herkesin motoru ıslanacak
3- pazar günü gribe yakalananlar da tubis i görüp ilac alsın bari:mrgreen:
Ben haftasonu sehir disinda olacagim, o yuzden sizlere katilamiyorum.
Pinar, yeni motorunuz hayirli olsun! Kazasiz, belasiz ve keyifli surusler dilerim.
Saygilar.
Eve gidince ekliycem...Benim gelişim kesinleşti Pınar.. Gönül rahatlığıyla listeye ekleyebilirsin![]()
Ohh ohh ne alaa.....pınar tatlıyı ben alır gelırım
nede olsa bende motoru bu hafta aldım
Olar canım ne demekkkk :wiinkk:bana çay yasak sağlık sorunundan bana başka bişi ısmarlasuıın pınarcım olurmu:mrgreen:
Çayları GKN ısmarlıyo.. Ozaman biz erken buluşalım çok tatlı alalım...ben tatlıyı alıyım sen cayları ısmarla
tatlı ne olsun....
pınar herkese bişi ısmarlicaksa hesabın altından kalkmak için motorunu satması gerekecek heralde
e hadi benide listeye ekleyin![]()