10 Kasım 1938

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Halk olarak karaktersiziz. Ne millet, ne din, ne ahlak hiçbir inancımız yok, maneviyat sıfır.

Daha bu sabah Anıtkabir'de birileri o ortamın ambiyansına uygun olmayacak şekilde slogan atıp ortamı germiş. Şu açılan başlığa bakıyorum da zerre sallamamışız.

Adım gibi eminim 20lerinde bir hanım kızımız başlangıç motoru tavsiyesi isteseydi, 6-7 sayfa emcük ağızlı sürücüler olarak tavsiye verirdik.

İzlemeyen bilmeyen varsa Tommy 'nin bahsettiği görüntüler aşağıda.

Arkadaşlar, Atatürk seçimle başa geçmiş bir lider değildi, O atanmış bir bürokrat da değildi. Ayrıca O' nun gücü oturduğu koltukta da değildi. O' nun gücü vizyonuydu, ileri görüşlülüğüydü, kıvrak zekasıydı, lider duruşuydu ve en önemlisi koca bir ulusu ayağa kaldıracak kadar halkın güvenini kazanmasından geliyordu.
O yarışılacak biri olmadığı için siyasi bir simge ya da politik bir malzeme yapılmasını anlayamıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Arkadaşlar, Atatürk seçimle başa geçmiş bir lider değildi, O atanmış bir bürokrat da değildi. Ayrıca O' nun gücü oturduğu koltukta da değildi. O' nun gücü vizyonuydu, ileri görüşlülüğüydü, kıvrak zekasıydı, lider duruşuydu ve en önemlisi koca bir ulusu ayağa kaldıracak kadar halkın güvenini kazanmasından geliyordu.
O yarışılacak biri olmadığı için siyasi bir simge ya da politik bir malzeme yapılmasını anlayamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=xCcExC7fXk0

Bu slogan işi hakikaten ayıptır, edepsizliktir.

Ölmüşlerinin mezarına gidip sen ben bunu yapsak bu onun bunun çocukları cıngar çıkarır ortalığı birbirine katar. Yani beyinsiz oldukları için yazık diyip acımak istiyorum ama buna bile değmezler. Beyinsiz köpekler.

Zamanı gelince birileri de Erdoğan'ın mezarında aynısını yapar diyeceğim de sözde dinsiz kesimden böyle bir saygısızlık beklemem.

Bu videodaki görüntüler "Olmasaydık da olurduk" pespayeliğinin başka bir tezahürüdür.

Motosikleti
D400
Zamanı gelince birileri de Erdoğan'ın mezarında aynısını yapar diyeceğim de sözde dinsiz kesimden böyle bir saygısızlık beklemem.

Bu videodaki görüntüler "Olmasaydık da olurduk" pespayeliğinin başka bir tezahürüdür.

Bu secımde de secilirse "AKKABİR" diye mezar yapılmaya başlanacak, malum kişi öldüğünde oraya gömmek isteyecekler.

Bunu bi kenara yazın, Arndiol demişti dersiniz.

Bizler saygı ve büyük özlemle andık atamızı, anıtkabir’de saygısızca böğüren şebekler topluluğunu şiddetli şekilde kınıyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu secımde de secilirse "AKKABİR" diye mezar yapılmaya başlanacak, malum kişi öldüğünde oraya gömmek isteyecekler.

Zamanında Özal için de Menderes için de kabirler yapıldı ama artık 3-5 kişi dışında onların yerini bilen bile kalmamıştır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Tekrar secilmesine gerek var mı sizce ? Yarın istese inşaata başlarlar.. Kim dur diyecek ? Muhalefet mi ? Öğrenilmiş çaresizligimizle halk olarak biz mi ?

Sizinki orada kalsın, biz yenisini yapıyoruz diyebilirler.. Tek cümlesine bakar.

p.s : Demokrasi gelişmemiş toplumlarda işlemez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Zamanında Özal için de Menderes için de kabirler yapıldı ama artık 3-5 kişi dışında onların yerini bilen bile kalmamıştır.

Aynı kıyasta olmadıgını biliyoruz üzülerek..

https://www.youtube.com/watch?v=xCcExC7fXk0

Anıtkabir'de 10 Kasım gününde bu sloganları atan insanlıktan nasibini almamış beyinsizleri Allah'a havale ediyorum. Bu beyinsizlerin sayıca çokluğu yüzünden zaten bugün bu haldeyiz ülke olarak. Atatürk'ü kişisel olarak beğenirsin veya beğenmezsin, o senin kendi kararın; ama bir ülkenin kurucu lideri mezarının başında anılırken ya saygı duyacaksın ya da .... gideceksin bu ülkeden. Atatürk'ü ve onun fikirlerini üç beş soysuza yedirmeyiz ve yedirmeyeceğiz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu işin abartıldığını düşünüyorum. Kırmızılı giymiş bir kadın ve yanında ki erkek bağırıyor. Kadının arkasında ki siyahlı giyinmiş kadın da bir şeyler söylüyor.

İki tam bir yarımın yaptığı bir şey o kadar kalabalıkta olur böyle şeyler. CeHaPe liler de fırsat bu fırsat pireyi değil deve, dinozor sürüsü yapıyor.

Neyse ben gideyim eve biraz un, şeker, yağ stoklayayım. Abla bağırdı ya ne olur, ne olmaz. Tövbe tövbe.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S

O arkadaş kendini ölümsüz İmparator-Tanrı Recep Amon Ra Erdoğan zannettiği için yaşarken kendine mezar falan yaptırmaz.Hatta öldükten sonra diğer tarafta şeytanlara meleklere "Ben ölmedim lan.Siz şeytan,melek kılığına girmiş fetocusunuz numara yapıyorsunuz" diye atar yapar.

Motosikleti
D400
O değil de kendime kızdım.

Atatürk'ün bu konusuna istemsizce siyaset soktuk.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar bu işin abartıldığını düşünüyorum. Kırmızılı giymiş bir kadın ve yanında ki erkek bağırıyor. Kadının arkasında ki siyahlı giyinmiş kadın da bir şeyler söylüyor.

İki tam bir yarımın yaptığı bir şey o kadar kalabalıkta olur böyle şeyler. CeHaPe liler de fırsat bu fırsat pireyi değil deve, dinozor sürüsü yapıyor.

Neyse ben gideyim eve biraz un, şeker, yağ stoklayayım. Abla bağırdı ya ne olur, ne olmaz. Tövbe tövbe.

İsmet Abi Youtube videoları forum sayfasında tam ekran büyütülemediği için rahat görememiş olabiliriz. Abartılıyor dediğin için CeHaPe dediğin için ben ekran görüntüsü aldım ve daha rahat görelim diye fotoda Rabia işareti yapanlarla Anıtkabir'de gebeş gebeş gülen insanları kırmızıyla işaretledim.

Sence senede bir defa matem havasında geçirdiğimiz 10.Kasım günü ve Anıtkabir'de kıkır kıkır gülmek saygısızlık değil midir? Sence 3-5 kişi bile olsa Ak Parti'yi betimleyen bir el hareketi olarak 4 parmakla Rabia yapmak saygısızlık değil midir? Sence kamera görünce slogan atmak ayıp değil midir?

Bu olayın tam tersi olsaydı ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilir, OHAL süresi uzatılırdı. Çevik kuvvet gaz manyağı yapardı halkı.

Son düzenleme:
Adam türbede ellerini arkada bağladı diye soruşturma açıldı. Ben ona derim pire deve yapıldı diye.

Motosikleti
D400
Camiye ayakkabı ile girmediler ama Ata'mın huzuruna haysiyetsizlikleriyle geldiler.

Sevsen sevmesen bile bir fatiha okursun, gülmek bagırmak nedir ya.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Koç grubu bu sene de çok güzel bir videoya imza atmamış mı?
Ortaklık yapısı nedir bilmiyorum ama Beko-Arçelik, Opet vs. gibi tüm önemli markalar da aynı videoyu paylaşmıştı.
Bozma moralini tommygun #umudumuzsonsuz

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Adam türbede ellerini arkada bağladı diye soruşturma açıldı. Ben ona derim pire deve yapıldı diye.

eko başkanı pek sevmem ama adaletsizliğe karşı durmalıyız, kar felaketi yaşanırken de hakkını yediler, yani adamı sevmediğim halde zorla eko başkan savundurttular bana.

her geçen gün kin ve nefret ile dolmaya başladım, tayyibe kızmıyorum, onun ne olduğu zaten belli, ben dalkavukluk yapanlara ayar oluyorum, fedailik yapanlara ayar oluyorum... kim için ve ne uğruna kendini feda ettiklerinin farkında değiller yada kötü karaktere sahipler... her iki koşulda da bu kişilerin hakkı en ağır cezadır, yani harcanmayı hak ediyorlar... ben o dalkavukların en ağır şekilde cezalandığını görmek istiyorum.

İsmet Abi Youtube videoları forum sayfasında tam ekran büyütülemediği için rahat görememiş olabiliriz. Abartılıyor dediğin için CeHaPe dediğin için ben ekran görüntüsü aldım ve daha rahat görelim diye fotoda Rabia işareti yapanlarla Anıtkabir'de gebeş gebeş gülen insanları kırmızıyla işaretledim.

Sence senede bir defa matem havasında geçirdiğimiz 10.Kasım günü ve Anıtkabir'de kıkır kıkır gülmek saygısızlık değil midir? Sence 3-5 kişi bile olsa Ak Parti'yi betimleyen bir el hareketi olarak 4 parmakla Rabia yapmak saygısızlık değil midir? Sence kamera görünce slogan atmak ayıp değil midir?

[url]https://i.hizliresim.com/mzqfn8v.JPG[/url]

Bu olayın tam tersi olsaydı ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilir, OHAL süresi uzatılırdı. Çevik kuvvet gaz manyağı yapardı halkı.

Yine söylüyorum olay gereksiz abartılmış ilk söylediğimin arkasındayım. En azından Özgür ÖZEL bu günde konuşacak mevzu çıktı diye sevinmiştir.

Her toplumda her toplulukta böyle azınlıklar ( sivriler ) çıkar fazla takılmamak lazım.

Bu söylediğinizin her noktasına virgülüne katılıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------

Not: Olaya verilen tepkiyi gereksiz abartılmış bulmam bunların yaptığı hareketi onayladığım anlamı çıkmasın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar