10 Kasım 1938

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O hâlâ haklı, O hâlâ kuvvetli. Aradan asırlar geçse de devrimleri her daim en güçlü zırhımız olacak.

Gedik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve Devrim Tarihi Bölümü'nden Öğretim Üyesi Dr. Orhan Çekiç Atatürk' ün son zamanlarını anlatmış. Beni çok etkiledi.

Saygıyla, minnetle, özlemle...

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bazı bedenler toprağa karışır ama fikirleri ve eserleri sonsuza kadar yaşar.Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti,bütün gericilere,yobazlara,Türk düşmanı hainlere rağmen hala ayakta ve sonsuza kadar yaşayacak.

Motosikleti
Honda Forza 250
Adam gibi adam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,

Mekanın cennet olsun Ata'm. Senin fikirlerinin ve ilkelerinin izinden gitmeye devam edeceğiz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne güzel seni sevmek ...

Ne güzel her 10 Kasım'da siren sesiyle birlikte gözlerinin dolu dolu olması ..

Ne güzel "iyi ki bizim liderimizsin" diyebilmek ..

Ne güzel, fotograflarına bakıp herşeye rağmen umudu kaybetmemek gerektigini hatırlamak ..

Huzur içinde uyu ATA'm ..

f5a346fcf3515bdb6d658f76d9f027a4.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dolmabahçe Sarayı önü yine mahşer günü gibiydi, çok kalabalıktı. Mekanı cennet olsun Atamızın.

Allah rahmet eylesin.
Düne kadar demediğini bırakmayanlar bugünlerde Atatürklü paylaşımlar yapmaya başlamış (Samimi olduklarını düşünmüyorum tabii).

Ayın 14 ünde hoca efendi dediklerinin doğum gününü bu millete kutlu doğum haftası diye yutturmaya kalkıp ayın 15 de kavga edip ayın 16 sın da kandırıldık diyenlere gelsin.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Alışmak belki ama unutmak asla...
Huzur içinde uyu Atam. ::kalbim::

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Halk olarak karaktersiziz. Ne millet, ne din, ne ahlak hiçbir inancımız yok, maneviyat sıfır.

Daha bu sabah Anıtkabir'de birileri o ortamın ambiyansına uygun olmayacak şekilde slogan atıp ortamı germiş. Şu açılan başlığa bakıyorum da zerre sallamamışız.

Adım gibi eminim 20lerinde bir hanım kızımız başlangıç motoru tavsiyesi isteseydi, 6-7 sayfa emcük ağızlı sürücüler olarak tavsiye verirdik.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ne kadar apolitik olsakta Atatürk'ün bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetini bilmeliyiz ve Atatürk'ü her zaman saygı ile anmalıyız. Atatürk'ün yaşam tarzı, zevkleri, kişiliği bize uyar yada uymaz ve bunun için düşüncelerimiz ne olursa olsun onun bizlere bıraktığı yüce değerleri hiçe saymak benim gözümde hainliktir.

Atatürk gibi büyük bir liderin bizim ülkemize gelmesinden onur duyuyorum.

mevcut cumhurbaşkanı içinde bir şeyler söylemek isterdim ama onun için konuşasım yok, sadece çok severek dinlediğim bir ilahi var, o ilahiyi dinledikçe aklıma mevcut cumhurbaşkanı geliyor ve ilahiden bir kaç mısra yazmak istiyorum

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi
Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi
Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım
Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi
Yüceldim döne döne...

Teknik olarak yanlış. O zamanki Türk milleti hak etti, günümüzdeki Türk milleti hak etmiyor. Onun için de adını oradan buradan kaldırıp hak ettiklerimizin ismini veriyoruz.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bu forumda uzun zamandır başa tutturulmuş ama kilitli bir "Atatürk Köşesi" olduğu bilgisini de hatırlatmak isterim.
Bir tek benim mi zoruma gidiyor?

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Fikirleri ve öğrettikleri ışığında yaşamımı sürdürdüm, sürdürmeye de devam edeceğim. Seviyorum ve bu hiç değişmeyecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar