10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önümüzdeki hafta havaların güzel olacağı söyleniyor..
Sezonun bitmesine çok yaklaştık, dünkü polenezköy gezisinde çınarcığa bir gezi yapmaya karar verdik herkesi bekleriz...

Çınarcıkda 1 gün pansiyonda kalınacak, isteyen arkadaşlar çadırda kalacaklar, pazar akşamı geri dönülecektir.
Cumartesi çalışanlarıda hesaba katarak geziye 2 grup halinde gidilecektir.
Ayrıntılar belli olunca yazılacak. Pansiyon ayarlamaya çalışıyoruz.

arkadaşlar mimoza otel ve türkmen pansiyonda hala yer mevcut fiyatlar makul arayın yerinizi ayırtın...
çınarcık mimoza otel:0,226 2451076

türkmen pansiyon: 0,226 2463020

10 Eylül C.tesi günü Çınarcıga gidiyoruz.

Buluşma noktaları:

1.Grup
Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu

2. Grup
17:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
18:30 Eskihisar arabalı vapur iskelesi

Geziye katılacak arkadaşlar lütfen gezi kurallarını okuyalım ve de uyalım.

http://motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=877

SON DURUM

1. Grup
Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
====================================================
e_erdun + eşi = Ercüment Abi /jinlun 250cc /Çadır/
Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
phoneix + esi (avrupa yakası)
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/pansiyon
Ante BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
Ubaykal + eşi = Ümit/ Jinlun JL 250 / çadır .
chopy + nişanlısı / yalovada katılacak
hhuter
yaren77= yalovadan katılacak
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon

2. Grup

Cumartesi Akşam
===============
papilion
Costantine
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
Arvasi3

Pazar Gunu
========
ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
gemlikdelisi +1
Colakoglu +1
kadirsoyyy (belki)
desparadost

slm arkadaşlar sitenizi söyle bi gezdim organizasyonlar güzel.bende üye olayom dedim.tabi forumlar önemli.hepinizi candan selamlıyor.rüzgarınız bol yolunuz açık kaskınız kafanızda olsun.
:king:

Cok iyi fikir arkadaslar, bu haftasonuna kadar havalar son kez isinacakmis.. Iyi eglenceler size... Fotograflarinizi merakla bekliyor olacagim yine :)

Biz gittik geldik çooooh güzel gidin gidin :))) ( bu arada SEZO çınarcıklıdır ona danışıabilirsiniz ) :queen:
yollar temiz cınarcık girişine yakın 150 mt lik bir yol çalışması var ama gidişatı etkilemez ...

kazasız sürüşler ... bol eğlenceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar bu gezide bayanlarda agirlikda olsun.
Ne dersiniz?
Eger okeyse ilk katilim olarak kiz arkadasimi simdiden listeye ekliyorum...

conqueror,
yanlız bırakmam gitme olayı kesinleşirse bendende +1
+5 demek isterdim ama malum motorlara enfazla 1 artçılık yer koyuyolar:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine, maliyeti ne olacak bize? lambır lumbur gidilirmi, araştırma falan yokmu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
harita4vi.png

harita27hc.png

selam ortalama hız kaç km olacak ? 125 cc lik scooterımla katılmayı düşünüyorumda :)

Şu işin ayrıntılarını bi ayarlayalım da. Millet haklı, nerde kalınacak, kaca mal olacak, gidis hızı ne olucak, yol nasıl vs vs. ayrıntı olusturmamız gerekiyor.

125lik scooterlar da rahatca katılabilir arkadaslar merak etmeyin. Mobilet bile yetisir gidis hızımıza :) Gidilecek yol yalova'dan sonra biraz virajlı olmakla birlikte cok kotu degildir arkadaslar. Maliyet ve pansiyon fiyatlarını ogrenince bildireceğim..

arkadaşlaşlar ben yalovada bir arkadaşa ricada bulundum.Varsa orada dostıu arkadaşı olan araştırsın birçok yerden fiyat alalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam gezerek arkadaşlar :p beni unutmayın sakın. gündüz işten bakamıyorum artık foruma akşamları okuyorum anca. öyle çok yazı yazmışsınız ki bittim valla :cherry: Fikirlerimi söyleyeyim hemen.

Bence cumartesi işi olmayanlar öğlen buluşsun ve yola koyulsun. Boşu boşuna beklemenin anlamı yok. Hem erken gidenler çevreyi keşfeder. Hemde geç gelenlerin ulaşması gerçekten geç saatleri bulacağı için kalınacak yer yurt ayarlaması ve konuşması gündüzden yapılır. Gerçekten gece geç gidince zor oluyo yer bulmak. Sonra adınız eşkiyaya çıkıyo. zaten 3-5 motor birleşince serseri topluluğu gibi bakıyo millet. Şimdi listenin son halini sabah ve akşam olarak ikiye bölerek tekrar yazarsak herşey daha net olur. ayrıca listenin son halini sürekli güncellemekte fayda var. sonra kim geliyo kaç kişi var falan belli olmuyor. ben sabahtan geliriiiiiimmmm :flower: :flower:

Skullhunter, Bu arada öbür haftada ayvalık gezisi düşünüyoruz. sen en iyisi 23-24 üne at. zaten ehliyet sınavı var. gideceğimiz yerde yakın. sınav sonrası karting gibi yapalım onu :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
freeozkan, sen gelmiyomusun ?? gündüz iyidir abi. gündüz gelme imkani olanlarla yolun tadını çıkara çıkara gideriz. Bol bol mola veririz foto çekeriz :thumleft:

bu arada benim arkdaşta gelebilir. ama daha konuşmadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çadır Olayı Ayarlayıp gelcem Arkadaşlar, Ne zaman nerde bulusabiliriz bu konuda bana bilgi verirseniz ona göre Bursadan yola cıkarım.. Çınarcık Olayında varım 1 de artçım olacak kız bulamadım :p :) korkuyolar abi nabim ben... haberlesiriz numaramı bırakıyorum. 0533 685 77 89 görüşmek üzere listeye alın beni :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
noldu gene burda bazı şeyler karışmış beyler ağustos ayında değilsiniz bu ayda geceleyin deniz kenarında çadır kurdunuzmu sabahleyin baston yutmuş gibi kalkarsınız hele uyku tulumunda gecelemezseniz :queen:

baron985' Alıntı:
Bu arada gelir gibi konuşup tam gelirim demiyenlerde bişiler derse iyi olur :

Ante
RUZGARSEVDALISI
chooperturk

Yok yahu gelir gibi konuşmadım:))) Neden akşam dedim sadece... Pazar günü oğlumu almam gerekiyor. Oyle bir sorunum var. Belki Cumartesi gelir pazar sabahi da erkenden dönerim. Ama her şey bir kesinleşsin diye bekliyorum.

Şahsi kanatim gece yolculuklarının her zaman daha tehlikeli olduğu sadece o nedenle akşam gidilmesi taraftari değilim.

Ante, abi gece degil aksamustu yolculuk edicez, hava kararmamış olucak. Ayrıca gidecegimiz mesafe gercekten oldukca kısa, yaş yarılsa 20-25 km. Cumartesi bir cok insan calisiyor oldugu icin aksamustu gidelim diyoruz. Ayrıca ercument abiye katılıyorum. Havalar donanımsız cadırcılar icin cok uygun olmaz sanırım. 10 ytl'ye cadır aliyim kuriyim mevsimi degil gibi bence. Eglenelim derken eziyet yaşamak da guzel olmaz. Ben pansiyon olayına giricem valla. İSteyen cadır kasarsa kendi bilir ama 15-20 ytl icin dort duvar arasında ve yatakta uyumak konforunu bırakmaya degmez. Gittigimiz yer dag basında olsa eywallah ama dunya kadar pansiyon otel vs var oralarda

ya arkadaşlar şimdi çadırmı pansyonmu ? ona bi karar versek ? ona göre gidicem çadır alıcam yada almıycam bide arabalı vapura ne kadar vericez bilgisi olan varmı ?

genera, arabalı vapur 4 ytl. Pansiyonda kalıcaz abi, illa çadır diyen kendisi bilir diyoruz. Ama ben pansiyonda kalıcam, bi cok kisi de sanırım benim gibi pansiyonu tercih eder. O olay problem degil. Pansiyondu cadırdı falan merak etme, önemli olan biraraya gelmek, gerisini zaten hallederiz. Bizim tayfa saglamdır sen dert etme hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar