çok iyi düşünmüşün,özelliklede böyle bir yeri seçmekle.hep merak etmişimdir abant'ı.hem ziyaret hemde böyle bi etkinlik fena olmaz.Diğer arkadaşlarda ilgili ve alakalı olurlarsa çok güzel bi etkinlik olabilirkimse gelmezse ben gelirim üzülme sen arkadaşım....
ben gelemiyorum arkadaşlar size iyi eğlenceler.
Sapanca da olur , maksat beraber olmak gezmek, hem benzin de almayacağımıza göre daha iyi olabilir
Bu arada yağmur yağarsa ben gelemem ...![]()
Nereye gideceğimizin bir önemi yok benim için, ama yol şu kadar sürer bu kadar sürer diye düşünmekde mantıksız. Amacımız zaten yol yapmak değil mi? Listeye bakdımda zorlanacak gelemiyecek pek motor yok gibi geldi bana. Belkide gözümden kaçtı...
Ama çadır işi bana uymuyor maalesef, bir ailem var gecemi onlarsız geçiremem (oğlumu özlerim
Fakat güzergahı değiştirmeyi çoğul olarak istiyorsak değileim tabi, yanlız çokda sulandırmayalım ki insanların keyfi kaçmasın.
eylülün 10 undan önce eskişehirde olabilirsem listeye 2 kişi daha eklersiniz ama abant olursa gelebilirim..
Yeni bir topic açılsın o zaman Sapanca olarak :cat:
Sabah da çok erken çılımaz hem yakın olursa de mi![]()
çünkü bir gece öncesi The Blues Brothers konseri olacak !! :queen:
valla ben kanuni sultanla gelicem, size yetişemezsem siz gidersiniz, yemekler hazır olana kadar ben gelirim :queen:
hava güzel olursa bende gelirim yaz bitiyo artık çoğumuz motorları kış uykusuna yatırcaz iyice tadını cıkarmak lazım
Kış uykusu mu? O ne ya![]()
Yoksa siz kışın motora binmiyor musunuz![]()