10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
arkadaşlar bende en geç haftaya 250 mct mi alıcam allah nasip ederse ben zaten boludayım abant burdan bana 35 km bi aksilik olmassa haberleşiriz sizi abant kavşağında beklerim ve bende katılırım aranıza saygılarrr...

bakın arkadaşlar hem isterseniz abant kavşağından sonra 13 km ileride gölköy barajı var oradan oraya da kayabiliriz ve bayılırsınız eminim benim şu yantaraftaki resmim de orası işte abant izzet baysal üniversitesinin hemen altı 1 km üstünde üniversite var abanta gelmişken orayıda görmelisiniz derim.....

Ya kızmayın ama sanki olmayacak gibi bu gezi. Yani talep pek yok. Gerçi ben %99 o tarihte zaten Abant'ta olacağım. Yalnız pazar günü 15.30'dan sonra aranıza katılabilirim. Gezi mezi olmazsa en kötü ihtimal myheart'a ulaşırım. Bana Abant'ta bir yerde bir çay ısmarlar.

Benzin konusuna gelince... Cumartesi günü depoyu doldurursam, rampalarda kontak kapatırsam yiğitliğe b*k sürmeden, yani pazar gününü benzin almadan geçirebilirim :)

Valla ya tahmın ettiğim gibi olmıcak..Napalım benzin zammı falan yok...Sen gel ben oralarda sümsüklenirim orda gorusuruz..Tanısırız...

gezi fikri güzel fakat zam benzin olayı sacma güzel bi etkinlik düzenliyelim herkes gelsin önceki abant gezisi gibi gittiğimizde ac kalmayalım yada sofrada 2 saat pişimemiş tavuk beklemeyelim güzel bişey olsun.yani reklam değil gezi olsun millet bizi tanımasada olur derim

Tamam Dediğin gibi de yapabiliriz..Herkes kendi yiyecegini getirsin.... Orda motorlarla grup şeklinde gezeriz en fazla..

arkadaşlar bende en geç haftaya 250 mct mi alıcam allah nasip ederse ben zaten boludayım abant burdan bana 35 km bi aksilik olmassa haberleşiriz sizi abant kavşağında beklerim ve bende katılırım aranıza saygılarrr...

bakın arkadaşlar hem isterseniz abant kavşağından sonra 13 km ileride gölköy barajı var oradan oraya da kayabiliriz ve bayılırsınız eminim benim şu yantaraftaki resmim de orası işte abant izzet baysal üniversitesinin hemen altı 1 km üstünde üniversite var abanta gelmişken orayıda görmelisiniz derim.....

Tuncay arkadaş bende boluluyum..Bu geziyi plana geçirelim bence...Arkadaşlara güzel bolumuzu gezdirelim...

stok yapılan benzini amerikadan mı getirteceksiniz? En nihayetinde o zamlı benzini harcamıs olacaksınız... Bence gezi fikri guzel ama protesto icin gezi fikri celiski yaratıyor... ;)

Benzin ALMADAN Nasıl olacak bu iş arkadaşlar???

listeye benide ekleyiniz.Ancak yakıt meselesi biraz kafama takılıyor.yanımızda benzin mi götüreceğiz.benim dolu depo menzilim 300 km... yapacağım km ise 420 civarı..
bu konuya bir açıklık getirsek ...

Ben gelmez isterim fakat benzin olayında yolda kalmamak için ya mecburen bidon taşıyacağız yada ogün benzin alacağız :mrgreen: şu an görünen o gün gelebilirim ve gelmeyide çok isterim.:queen:

arkadaşlar benzin olayı harbiden bana da saçma geldi maksat güzel bişiy olsun eğlenelim dedikleri gibi ennihayetinde taşısak bile zamlı benzini kullanacaz yani benzin alarak da bu protesto edilebilir.
myheart bencede güzel bolumuzu ardaşlara göstermek gerçekten güzel olur inşallah nasip olur

Benzim zamları protestosuna herkes benı bogacak gozle bakıo... Napalım sizce??? Kaldıralım o zaman sadece Abant gezisi yapalım...

Valla ne güzel olur ama benim makina gidermi acaba,İlk defa uuzun yol olucak,
Ya da protesto mekanını Sapanca'ya falan mı çeksek :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bende gelebilir miyim :)

Valla ne güzel olur ama benim makina gidermi acaba,İlk defa uuzun yol olucak,
Ya da protesto mekanını Sapanca'ya falan mı çeksek :)

Abi altında keeway Var gelirmi diosun yaa..Gelirsin Tabiki nolcak ki Bekliyorum Herkesi... Yazdım İsmini He Beklioruz ;)

Bende gelebilir miyim :)

Tabi mod. Abim..Senide aramızda görmekden gurur duyarız. hemde senın motoru bi inceleme sansı bulmus oluruz...

Abi altında keeway Var gelirmi diosun yaa..Gelirsin Tabiki nolcak ki Bekliyorum Herkesi... Yazdım İsmini He Beklioruz ;)

Tabi mod. Abim..Senide aramızda görmekden gurur duyarız. hemde senın motoru bi inceleme sansı bulmus oluruz...

Tamamdır babalar,
İşten dolayı bir aksilik çıkmaz ise inşallah diyim ben size,
Ancak olayı Sapanca'ya çekmek yada cumartesi akşamından gidip çadır kurmak fikrinide düşünelim bence.Yoksa geri dönünce ölü balkabağı gibi açılırız valla :))

yaw apo kanka tamam gidelimde bak organizasyonu sen yapiyorsun arkadaslar gelince aç birakma kimseyi :queen: yoksa seni yeriz şişe takıp çeviririz seni haberin olsun evett simdi oylama yapalim

Çeviririz ( Yamyamiz ) diyenler : ben ben ben ben :queen: :queen: :queen:

Yok aç kalmaya haziriz diyenelr : yok yok yok yok :farao:

yaw apo kanka tamam gidelimde bak organizasyonu sen yapiyorsun arkadaslar gelince aç birakma kimseyi :queen: yoksa seni yeriz şişe takıp çeviririz seni haberin olsun evett simdi oylama yapalim

Çeviririz ( Yamyamiz ) diyenler : ben ben ben ben :queen: :queen: :queen:

Yok aç kalmaya haziriz diyenelr : yok yok yok yok :farao:

Hayvan insan bişi yemesen ölür musun...:p :p Abi herkes yiyecegini içecegini getirsin yanında.. Biz oraya pikniğe değil tanısıp güzel vakıt geçirmeye gidiyoruz...

Hayvan insan bişi yemesen ölür musun...:p :p Abi herkes yiyecegini içecegini getirsin yanında.. Biz oraya pikniğe değil tanısıp güzel vakıt geçirmeye gidiyoruz...

ooo sende hem cagiriyon hem de kendin getir diyon git bi arastir bakalim nereler var nerde yemek yiyebiliriz boyle organizasyon olmaz protesto ediyorummmmmmmmmmm... git arastir bakalim oyle olmaz kuru kuru yanlismiyim arkadaslar. o kadar yol tepeceksiniz ben sizlerin sesiyim :) bide ac kalacaksiniz olmaz.................. valla bende bolu da oldugum icin benim icin problem yok ama sizleri dusunuyorum tamamennn ... ondan sonra kimse :pr: vurmasin :)

ooo sende hem cagiriyon hem de kendin getir diyon git bi arastir bakalim nereler var nerde yemek yiyebiliriz boyle organizasyon olmaz protesto ediyorummmmmmmmmmm... git arastir bakalim oyle olmaz kuru kuru yanlismiyim arkadaslar. o kadar yol tepeceksiniz ben sizlerin sesiyim :) bide ac kalacaksiniz olmaz.................. valla bende bolu da oldugum icin benim icin problem yok ama sizleri dusunuyorum tamamennn ... ondan sonra kimse :pr: vurmasin :)

La hayvan sen benı zarara sokmaya calısıosun.Sen gibi ayda 150 ytl odemioz.250 ytl oduoz borç..Zenginsen alırsın gelirsin bizde yeriz. Sen kimsenın sesi gozu kulagı değilsin.. motorlarla gidioruz oraya tırla değil.. Güzel vakıt geçirmek için.Tanısmak kaynaşmak için..Gezmek için...

(İşte sonra bolululara ayı diolar..Böle Ayı Arkadasın olunca Yapacagımız bişi yok tabi Napalım...En Azından o da bir motorcu)

Aç Karnımızı doyurmak için değil Yanı​
Herkes Canı ne İstiyosa Yanında Getirsin...

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:​

Yukarıdaki arkadaşlar sizleride ekledim...

Abant ta düzenlemeyi düşündüğümüz ve kesin olarak gerçekleşek bu etkinlikte Yemek planını ön plana cıkarmamız gerekio.. Biz boludakı arkadaşlar la birlikde abanta gidip nerde yemek yiyebiliriz die bi arastırma yapacagız ve bu araştırma sonuclarınıda siz moto sever arkadaşlarımızla paylaşacagız...

Motorla yolculuk yaparken yanımızda yemek tasımanın zor olacagı kanısındayız. Biz sizleri misafirimiz olarak goruyoruz ve cay ikramınıda bizden olması için bi tane piknik tüpü ve cay setiyle birlikte sizlere cay ısmarlamayı düşünüyoruz... Yemek fiyatlarını da araştırdıktan sonra sizde kendi kesenize göre burda yemek işini ayarlayabilirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar