10 bin tl motosiklet yazlık mont önerisi

Motosikleti
Honda CBR500R
Motomax'ta bazı ürünlerde %40 indirim var. Bir göz gezdir istersen.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
1 ayda bu konudan 25 kere açıldı sağ üstteki büyüteci boşuna yapmamışlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
eldiven alırken dikkat edin avuç içinde de darbe koruması olsun, avuç içinden alınan darbe bileklere yük bindiriyor oraya da hasar veriyor.

2 hafta önce motomax'dan Knox Orsa modeli yazlık eldiven aldım, avuç içlerinde darbe koruma ve slider var, slider yere düşünce kaydırıp yerde takılmasını önlüyor böylece daha az darbe bileğe ve kola iletiliyor. Çocukları gezdirirken giydiririm diyerek aldım. Geçen sonbaharda Knox Oulton Mk2 modeli mevsimlik eldiven almıştım, bunda ek olarak bilekte de korumaları var, oldukça güven veriyor ama yazın fazla gelebilir diye düşünüp yazlık eldiven de bakmıştım ama yazın da kullanıyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eclipse 2 + sırt korumam var, memnunum ben. Çok şık duruyor, havalandırması, kalitesi de iyidir.
eclipse 2 + sırt koruması ile ben de çok rahatım. Havalandırması yeterli. kalitesi de iyi. Tek sıkıntısı fazla fit kalıp, göbek yüzünden fermuarı kapatmam zor oluyor. :)

Motosikleti
DOMİNAR 400
Trendyol dan fileli koruma aldım üç bin TL'ye umarım düşmem ve denemek zorunda kalmam

Spidi ürünleri hem çok güzel hem de diğer İtalyan abilerden daha uyguna satılıyor.Ben yazlık olarak Spidi Netrunner H2Out Modeli Mont ve Pantolon kullanıyorum.İnanılmaz memnunum.Kesimi , kumaşı , hava geçirgenliği , iç yağmurluğu , pantolon ve mont korumaları hepsi dört dörtlük.Gidin deneyin beğenirseniz alın.

eclipse 2 + sırt koruması ile ben de çok rahatım. Havalandırması yeterli. kalitesi de iyi. Tek sıkıntısı fazla fit kalıp, göbek yüzünden fermuarı kapatmam zor oluyor. :)
valla çok şükür hiç öyle bir derdim olmadı :D :D ben giyince, kask da kafamdaysa kendimi yürüyen cinsellik gibi hissediyorum, sanki tüm hatun kişiler bana hayranmış gibi...

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Shima drift olabilir. Hatta 2 bin ₺ daha çıkıp shima solid 2.0. Dahili sırt koruma falan var fileli zaten, soğuklar için membranı var. Heat-free zip (hava alabilir fermuar sistemi) de varsa tadından yenmez o cekette

Motosikleti
2024 Duke390
ulan üşendim bakmadim soru soruyoruz hemen tersleme yeter ya her forumda ayni sorun üşendim bakmadim cevaplamicaksan uza git cevap verenlerden teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eldiven alırken dikkat edin avuç içinde de darbe koruması olsun, avuç içinden alınan darbe bileklere yük bindiriyor oraya da hasar veriyor.

2 hafta önce motomax'dan Knox Orsa modeli yazlık eldiven aldım, avuç içlerinde darbe koruma ve slider var, slider yere düşünce kaydırıp yerde takılmasını önlüyor böylece daha az darbe bileğe ve kola iletiliyor. Çocukları gezdirirken giydiririm diyerek aldım. Geçen sonbaharda Knox Oulton Mk2 modeli mevsimlik eldiven almıştım, bunda ek olarak bilekte de korumaları var, oldukça güven veriyor ama yazın fazla gelebilir diye düşünüp yazlık eldiven de bakmıştım ama yazın da kullanıyorum.
bütçemi aşıyor https://www.motomax.com.tr/icon-twenty-niner-ce-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah bu nasıldır

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash 125

Merhaba, bu tarz cırtı olan eldivenlerin o cırtları zamanla kopuyor. Bilek cırtı kalın bant şeklinde olanlar daha dayanıklı oluyor. Geçen gün @tommygun kışlık bir eldiven paylaşmıştı. Bir bakayım derken o markanın yazlık eldiveninden aldım. Avuç içi slider mevcut. Bir sezon kullansam yeter bile. Dokunmatik ekranların algılayabilmesi için olan, işaret parmağındaki dalga Apple telefonlarda çalışmıyor. Belki Androidlerde parmak algılar.

Eldiven Linki

Motosikleti
Honda CBR500R
Merhaba, bu tarz cırtı olan eldivenlerin o cırtları zamanla kopuyor. Bilek cırtı kalın bant şeklinde olanlar daha dayanıklı oluyor. Geçen gün @tommygun kışlık bir eldiven paylaşmıştı. Bir bakayım derken o markanın yazlık eldiveninden aldım. Avuç içi slider mevcut. Bir sezon kullansam yeter bile. Dokunmatik ekranların algılayabilmesi için olan, işaret parmağındaki dalga Apple telefonlarda çalışmıyor. Belki Androidlerde parmak algılar.

Eldiven Linki
Aynı modeli ben de kullanılıyorum. Birkaç sezon gidebilecek bir model fakat cırtlar tülerdi, tutmamaya başladı. Cırt kısımlarının üstüne daha güçlü ve uzun cırt diktirdim böylece bilek kısmını daha iyi sarıyor ve açılmıyor. Aynı şekilde bilek kısımları hafiften yırtılmaya başladı, kullanıma engel değil aynı şekilde tamir edilebilecek bir durum. Bunlar haricinde yazın kullanılabilecek güzel bir model. Kışın içine kışlık eldiven giyip kullandım, soğuğu bir nebze kesti. Parmak konusuna gelirsek aynı şekil benim Apple telefonumda da çalışmıyor, eldiveni çıkarmak zorunda kalıyorum.

Eldiven Linki
aynisi var bende ve hic kaliteli değil deri oldugu icin yazın iyi değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alpinestars T-SP X SuperAir iyimidir almayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar