MrMud kardeşim x2 demeyelim yine de. Benim motorun yağını neredeyse hiç değiştirmemem lazım senin söylemine göre
Benim motorda yağ değişim aralığı 12bin km. Birde x2 yaparsam 24 binde bir yağ değişimi desek, ohoooo (motor nc700d integra) :mrgreen:
Bakım kitapçığında verilen km bence en ideali. Yani Tüm dünyada 12bin ise Türkiyede 6 bin diyorlarsa, honda Türkiye kusura bakmasın ben 12bini baz alırım.
Bu motopixel tvdeki şahsın özgüvenine hayranım. Bu kadar bilgisiz ve boş konuşan bir kişi olmasına rağmen kendinden emin ve net konuşması yok mu, beni benden alıyor.

Hiçbir konu hakkında doğru düzgün bir bilgisi yok, ama her konu hakkında fikri var bu şahsın. Bir kask videosu çekmişti evlere şenlik. Sharp para karşılığı yıldız veriyor demesinden tutun yalan yanlış malzeme bilgileri vermesine kadar tam bir rezillikti. Fakat bunu bilgisizliğinden de yapmıyor, ayrıca kötü niyetli.
Çünkü hiçbir küfür ve hakaret içermeyen ve kendisini seviyeli düzeyde eleştiren tüm yorumları videoları altından siliyor. Tek amaçlarının ve gayelerinin birilerinin reklamını yaparak para kazanmak olduğu gayet açık.