10-11 Mayıs // MT'nin cesur yürekleri Büyükoturak'ta buluştu!

tarih yazacağız demiştik MURTİ :p ( aslında sen cezalısın izmirde seni kuşlar görmüş biz görmedik ) bizi artık sevmiyormusun :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarih yazacağız demiştik MURTİ :p ( aslında sen cezalısın izmirde seni kuşlar görmüş biz görmedik ) bizi artık sevmiyormusun :salut:
bir gece kalabildim. Motorun satışıda uzun sürdü Alper biliyor o yüzden uğrayamadım. Ama geleceğim en kısa zamanda yine acısını çıkartırız bu sefer. İzmir'e sevgiler :rendeer:

HADİ BE volkan sen hiç gelmiyorsun yine atlatırsın bizi ( beni mahçup etmeni bekleyeceğim ) GAZ a bak be :mrgreen:

Hadi lem...1 ay izmirdeydin...1 kere geldin pizza yedin... Sözde semaver toplantısına gelecektin...:pr::pr::pr:

Pizza'ya 2 defa geldim. :p

2 ayrı vefat olayı oldu. Eskişehir'e vaktinden erken döndüm :pale: Yoksa hep aklımdaydı gelmek , nasip olmadı :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abooow.... Bunlar cidden vurup kafayı yatmışlar.... Bizde resim bekliyoruz hala.

nalo nerelerdesin bakalım? ben bi kaç gün ankarada olacağım. gerçi yarın akşam istanbula gideceğim perşembe sabahı tekrar buradayım. var mı bi çay içmelik toplantı ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne geziydi ama..... Hortlatmayın şunu yaaaaa..........:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne gezmişiz... Hortlatasım geldi.... Bakan arkadaşlara ön bilgi..Geçen senenin gezisidir... :p

bu hafta kütahya_mt olarak tekrar büyükoturak yapmak istiyoruz...güzel günlerdi..tekrar görüşürüz umarım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu hafta kütahya_mt olarak tekrar büyükoturak yapmak istiyoruz...güzel günlerdi..tekrar görüşürüz umarım...

Aslında bizde istiyorduk..Ama planlar bazı nedenlerden dolayı biraz aksadı..Belki sonbahara doğru tekrarlanabilir....

İşallah görüşürüz tekrar kütahya mt lilerle...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ooo ekibi tekrar mı topluyonuz?
murti ihtiyarladı, davud efendi amerikada, alp_tunay'ın saçları döküldü, Prometheus tibette bi manastırda. çok zor çook!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ooo ekibi tekrar mı topluyonuz?
murti ihtiyarladı, davud efendi amerikada, alp_tunay'ın saçları döküldü, Prometheus tibette bi manastırda. çok zor çook!

Ne işi var lam amerika da?.... :silent::silent::silent::silent: Türkiye dar mı geldi?... :bounce::bounce:

Emrahcımız vefat etti :( of of hayat işte 1 sene ne olcağı nerede olacağımız belli değil.Ama genede kalan ekiple tekrar buluşmayı çok isterim...

Emrah kardeşimizide rahmetle anıyoruz bu vesileyle. Allah mekanını cennet eylesin.

davud amerikada takılacakmış bikaç hafta iş icabı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Emrahcımız vefat etti :( of of hayat işte 1 sene ne olcağı nerede olacağımız belli değil.Ama genede kalan ekiple tekrar buluşmayı çok isterim...

Allah rahmet eylesin....Gerçekten de bir sebep olmuş hortlatmak....Çok iyi bir arkadaşımızdı..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: nur içinde yatsın...:rendeer::rendeer:

1 yılı devirdik Emrahsız =( Sizler iyi olun,tüm 2 teker sevdalısı dostlarımız iyi günlerde motorunu kullanır inş.

tekrar allahtan rahmet diliyorum. toprağı bol olsun. allah hepimize böyle başka acılar yaşatmasın inşallah

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaw konuya bakınca tekrar EMRAH geldi aklıma... Alah rahmet eylesin...
Gezinin güzelliğini falan bir anda unuttum...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar