bir gece kalabildim. Motorun satışıda uzun sürdü Alper biliyor o yüzden uğrayamadım. Ama geleceğim en kısa zamanda yine acısını çıkartırız bu sefer. İzmir'e sevgiler :rendeer:tarih yazacağız demiştik MURTİ( aslında sen cezalısın izmirde seni kuşlar görmüş biz görmedik ) bizi artık sevmiyormusun :salut:
HADİ BE volkan sen hiç gelmiyorsun yine atlatırsın bizi ( beni mahçup etmeni bekleyeceğim ) GAZ a bak be :mrgreen:
Hadi lem...1 ay izmirdeydin...1 kere geldin pizza yedin... Sözde semaver toplantısına gelecektin...r:
r:
r:
Abooow.... Bunlar cidden vurup kafayı yatmışlar.... Bizde resim bekliyoruz hala.
bu hafta kütahya_mt olarak tekrar büyükoturak yapmak istiyoruz...güzel günlerdi..tekrar görüşürüz umarım...
ooo ekibi tekrar mı topluyonuz?
murti ihtiyarladı, davud efendi amerikada, alp_tunay'ın saçları döküldü, Prometheus tibette bi manastırda. çok zor çook!
Emrahcımız vefat ettiof of hayat işte 1 sene ne olcağı nerede olacağımız belli değil.Ama genede kalan ekiple tekrar buluşmayı çok isterim...
1 yılı devirdik Emrahsız =( Sizler iyi olun,tüm 2 teker sevdalısı dostlarımız iyi günlerde motorunu kullanır inş.
Yaw konuya bakınca tekrar EMRAH geldi aklıma... Alah rahmet eylesin...
Gezinin güzelliğini falan bir anda unuttum...ale:
Allah rahmet eylesin..
Yaranizi desmek istemem ama bu arkadastami motorda vefat etti?