10-11 Eylül Çınarcık Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezi tek kelimeyle süperrrrdi inanılmaz keyifli geçti ama belim o kadar ağrıyorki doğrultamıyorum 380 km yol yapmışım ama gezdiğimiz ve gördüğümüz yerler buna deydi hele o şelale beni öldürdü :) bu arada Colakoglu, o don değil şort şort :pr: Arvasi3, abi haklısın ama benim motormdan inip o shadowa bildiğimde nevrim döndü deli bi alet :p ChatnoiR, kardeşim umarım sorunsuz gitmişsindir ohh gel keyfim gel yaptın arkada :) baron985, bende bi fotoğrafın var barış sende fidye alıcak kadar değerle tüm karizma yerlerde kurtlar vadisi çöker bu resimle :) ehehe Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler herşey çok güzeldi hele o çupra'lar işin sonuydu bu arada dipnot: çınarcıkta bir hatunlar var sorma gitsin :cherry: evet arakadaşlar bende resimleri en kısa sürede koyucam siteye :cat: şerefeeeee :joker:

çok güzel bir geziydi.organizasyondaki arkadaşlara teşekkürler.çadır madır ,jungle harika tam bir chopper org oldu...
deniz/soner... :rendeer: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chopy, hocam sen erken kaçtın gemliğe gelmedin :silent: :cherry:

yaaaaaaaaa bırakın hava atmayın anladık güzel olmuş... zaten gelemedim :jocolor:

bi yerde buluşalımda anlatın bu böle ugrasılmaz forumda 40 saat...

ama tabi siz şimdi doydunuzz buluşma gezi olaylarına demiii artisleeeeeeerr :cherry:

( ulan ne gezi olmuş be)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gezi fotolarını sitemizin GALERI sayfalarınada ekleriz galeri sayfalarındaki resimlere yorum yapabilir puan verebilrisiniz.

Galeri sayfasına Cınarcık gezi kategorisini actım link asagida resimler yankında ekleyecegim
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Gallery&file=categories&cat_id=46

Galeriye resim yollamak icin asagidaki linki kullanabilrisiniz
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Gallery&file=member&action=uploadform&cat_id=46

Ayrıca bu bolumeki resimler boyutları ufaktılmıs olacak ayrıca ftp ye yuklenecek resimler sayesinde buyuk boyutta resimlere bakabileceksiniz.

arkadaşlar farkettiyseniz iki sayfa üzerinden muhabbet devem ediyor.kimsenin birşey kaçırmasını istemediğim için düzenlemek isterim.

gezi muhabbetini ve yorumları

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=83327#83327

resim ekleme ve izlemeyi ise

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=83334#83334

linkinden yapabilirsiniz.

resim linkine yorum ve muhabbet yazmamanız çok iyi olur.
Bu sayfada daha fazla devam etmeyelim derli toplu olsun.Hatta bu forum benim son mesajla kilitlenirse çok iyi olur.
Teşekkürler.

Altuğ

sağ salim kazasız belasız gwldiğinize sevindim...

baş sefalara inşallah...
:cat:

Arkadaşlar;
Gezinin nasıl geçtiği apaçık ortada.Bu fikri ortaya atan fatih'e Cenke teşekkür ederim.Katılamadığım için üzgünüm.Mazeretimi cenk ii biliyor.Eğlendiğinize sevindim.En yakıun zamanda görüşmek dileğiyle

R.Sevdalısı sen yanlış anladın galiba.
Neyse bir daha açıklayayım.
Senin MAYO'nu (şort da değil) getirdiğimde ismini bilemediğim bir abi "hasan donunuuu unutmuşsunnn!!!" :mrgreen: diye seslendi. kısacası don kelimesini ben telaffuz etmedim. inşallah iyi anlatabilmişimdir hadiseyi... :) :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu, Hasan'ın şelaleden çıktıktan sonra kesin beyni soğuktan donmuştu, o anı bile hatırlaması başarı :p cengaver gibi nasıl atladı ama buz gibi suya :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, atlarım bendime sığmam taşırım :cherry: Colakoglu, ok anladım söylerler onlar donda derler tumanda :p bu arada şort ( yani mayo) umu getirdiğin için teşekkürler en sevdiğim şortumdu :) :p

maşallah tam cengaver. nazar değmesin...
çektiğim fotodan da belli oluyo cengaverliği (akşama koyarım fotoyu.dışarı çıkcam birazdan)
o suya girmek cesaret ister gerçekten...

Forumdan Uzaklaştırıldı
BEN GELDİMMMMMM :) Selam Arkadaslar Bursaya geldim gec oldu ama site acılmadı dün yazamadım.. süper gezi icin herkese tşk ederim... resimler harika ama ben nerdeyim göremedim :p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
işte ben deniz Hasan :cat:
resim0142cb.jpg

çok soğuktu kemiklerimin donduğunu hissettim ama yinede güzeldi :)
elale1ye2iq.jpg

elalee2pz0sw.jpg

gemide5tf6ki.jpg

belim çok ağrıyo çokk
gemide10xf6aj.jpg

devamı reklamlardan sonra bizi izlemeye devam edin :mrgreen:

*****************UYARIDIR..!!*************************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR
foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!!
lütfen resminizin boyutunu küçülterek gönderme yapınız.!!
*********************I*********************

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
nichtsx, yolladıgı ilk fotolara galeri sayfasına eklendi

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ben resimlerimi küçültemedim kusura bakmayın soory :( :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hasan ;) dostum süper pozlar vermişsin denemedik motor ve fantastik motor hareketleri kalmadı sanırım :) Bu eglenceli gezi hakkında bişiler yazmak isterdim cok kalsik olacak ama inanın anlatılmaz yaşanır diyorum baska bisi yok :) sevgilerle tüm dost ve abilerime :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk, saol kardeşim o senin güzelliğin senin yanına bursaya gelicem kısmetse kış gelmeden :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beklerim dostum valla süper insanlarsınız ne diyim.. Yani Nasip kısmet derler ya yani benim gezi icin hayal gücümün cok cok üstünde insanlarsınız yani ben ciddi anlamda bu sasırdım boyle bir eglence olacagını ise hiç düşünmemiştim ilk andan itibaren herkes son derece samimi ve dost canlısı sanki yıllardır görüsmeyen arkadaslar gibi o dayanısma ve muhabbetler unutlamaz geziye katılan herkesi cok sevdim acıkcası.. İnşallah hepinizi beklerim Bursaya. Olmadı istanbula tasıncam boyle giderse yada istanbul kadrosunun gittigi yerlere gelecem :))) :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk, oldu gözlerim dolduu :) kanka iki manita yapamadık lan şu çınarcıkta aslında çok iş olan olduda biz yüz vermedik dimi :) :p kendimizi düşürmek istemedik :D asi motorcular :) :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar