10-11 Eylül Çınarcık Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) Haklısın dostum grupdan ayrılamadık ayrılsaydık aslında hoş şeyler olurdu :))) ya Ercüment abide yardımcı bu konuda destek verdi ama :p dimi Ercüment abi olmayınca olmuyo ;) Şaka bi tarafa abi eglenmekten ben kafamı bi yere ceviremedim cok fazla ilgi cektigimiz kesindi ama biz motorcular varya cok karizma adamlarız saga sola pas verme yok falan bos kossunlar pesimizden :) çok öptüm :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chopy, eyvallah saol o senin güzelliğin :) :p :cherry:

hasan şelaleden aradılar.şelalede giydiğin sonrada kaybettiğin şortu(donu) bulmuşlar...emniyet altına almışlar.bilğine... :p gelirsen sana teslim edeceklermiş...

:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chopy, ehehe karantina altına alsınlar :) saolsun çolakoğlu buldu şortumu :queen: sen niye kayboldun şelaleden sonra sana baktık ama göremedik sen ayrıldınmı ordan :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi gerçekten çok mükemmeldi.sizleri tanımak aslında en güzeliydi.sonuna kadar sizinle kalmak isterdim ama işim gereği...inşallah bidahaki sefere motorumdaki tesisatı dahada geliştirerek aranıza katılırım.böylece diskoya gitmeyede gerek kalmaz :thumleft: :thumleft: tekrar görüşmek dileğiyle...EREN (YALOVALI)

Arkadaşlar birkaç resimde benden. Benim çektiklerim diğer arkadaşlar kadar başarılı değil ama, olsun.

Ben ve Hasan

cinarcik0342js.jpg

Ben ve Umut
cinarcik0389zf.jpg

Pansiyonun penceresinden
cinarcik0425fy.jpg

Şelale yolu
cinarcik0435wk.jpg

Kızgın kumlardan serin sulara atlama hissi
cinarcik0506je.jpg

Ercüment abi, seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Izgara başında 20 kişiyi doyurduğun için sana minnettarız.
cinarcik0550ts.jpg

Armutlunun burnunun ucanda mola
cinarcik0568gj.jpg

Herkes hanımını getirdi, ben getiremedim :salut:
cinarcik0609bj.jpg

Uçurumların manzarası muhteşemdi, ancak arkada otursaydım buralarda biraz tırsardım gibime geliyor
cinarcik0652co.jpg

Yalova'da ışıklardaki kavşakta kendini çimlere atmış yorgun motorcular
cinarcik0677xa.jpg

Arkadaşlar, bu arada resimleri toplu halde küçültmek için PIXresizer diye bir program buldum, çok faydalı bir eser.

http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm

yukarıdaki linkten indirebilirsiniz,

herkese sevgiler, saygılar

Phoneix ( Koray )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başlangıçta öylesine bir fikir olarak ortaya atmış ve kimse gelmezse üç-beş kişi biz gideriz demiştik. Forumda topiği açıp, mesajlar gelmeye başladığında da halen ne kadar ciddiye alındığı hakkında tam bir fikrimiz yoktu... Ama gelin görün ki ciddi sayıda bir katılımcı grubu oluştu ! ( gerçi akşam ekibinde satıcı arkadaşlar olmadı değil ama neyse onlarında geçerli ve mühim mazeretleri vardı :). Bu gezinin baştan sona tüm aktiviteleri ve yaşadıklarımızı fotograflarlarla sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geziye katılan tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler!

Başımızda bir Abimiz olarak bizi yalnız bırakmadığı için, Ercüment Abi’ye ayrı bir teşekkür etmek istiyorum, iyiki varsın Ercüment Abi…. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Gezi katılımcılarının listesi :
(Liste kağıda ismini yazanlardan oluşuyor, bir bu kadarda eksik isim olduğuna eminim, ismi olmayan diğer arkadaşlarda özelden isim, nick ve motor bilgilerini gönderdiklerinde listeyi güncelleyeceğim)

Ercüment ERDUN, E-ERDUN, Jinlun - 250

Fatih MUTU, CONQUEROR – Jinlun 250
Pınar ŞİMŞEK

Bülent ERDEN, LBC-34 - Jinlun 150
Dilek ERDEN

Altuğ METİN, KOBAYASHI – Sym joyride 200
Derya ÜSTÜN

Fuat SAKİN - Burgman 400 Suzuki
Melek SAKİN

Hakan ARDIÇ, CHOPPERTURK –Jinlun 150 (sarı)

Hakkı ÇOLAKOĞLU, ÇOLAKOĞLU –Yamaha Dragstar (1100cc )

Yavuz KAPSIZ, YAVUZ – Hyosung Aquila

Barış ER, BARON985 – Jinlun 250cc

Koray KORKUT, phoneix

Umut SARPER, CHATNOIR – AS150T1

Ümit BAYKAL, UBAYKAL, Jinlun 250

Kemal AYDIN
İlknur TÜRKER

Fahri PAK , ASYAMOTOR 150T1

Hasan ARVASİ arvasi3 Kanuni Kros

Listede olmayip benim aklima gelenler

Skullhunter Erhan
Danger0
Cenk Menderes
Baris (ccbbdd) ve kizarkadasi
Hasan Ruzarsevdalisi

Hacıoğlu buluşma noktası ; yola çıkmak üzere hazırlanırken

Sahil yolu giderken

Sahil yolunu bitirip E-5 e dönerken bir foto;)

İlk Benzin takviye ve şimdi ne yapıyoruz abi molasi :cherry:

Feribota geçiş, tanışma ve abi ilerde şu motoru alacağım muhabbetleri :cherry:

feribottan iniş, ve bir bölümü maalesef taşlı topraklı olan Yalova yoluna giriş

Tam techizat telsizli kobayashi kardeşimiz :cherry: Çok şükür kendisi ve artçısı kablolara dolanmadan yolu tamamladılar :)
( brek, brek anlaşıldı, tamam ) :cat:

İnanılır gibi değil !!! :p Hasan kendi motoruna biniyor! :cherry:

Feribottan iniş ve kısa ama zahmetli yolculuktan sonra çınarcığa varış. Lüx!otelimizin önü :p

akşamüzeri ve çadırda konaklayacak arkadaşların muhitinde... kamp ateşi çevresinde mangal ve gece yarısına kadar sürecek muhabbetlerrrr ...

Mangal başında Ercüment abi sağolsun her şeye koşturduğu gibi mangal işini de kimseye bırakmadı..

Yanık sesi ve fıkraları aratmayan mesleki anılarıyla gecemize renk katan ağabeyimiz

Kamp ateşi başı romantik dakikalar ve danslar
Kamp sonrasında Tisko ya gidildi, birikmiş kurtlar döküldü… ancak o anı yansıtan mevcut resmimiz yok :salut:

Pazar sabahı, gidiş yolculuğu başlarken..
Oteli terk ediş, yandaki barın sandalyelerinde beleş konaklama ve katılımcı diğer arkadaşları beklerkennn

Ekibin tamamlanmasının ardından, sevgili admin imiz skullhunter öncülüğünde Çınarcı ğı terk edip, esenköy, armutlu ve yol güzergahında şelaleye gidiş fotografları...

Gezide ki çiftlerden bazıları ...
Önce biz :cherry:

Bir klasik olma yolunda ilerleyen gün batımı fotografımızı da eksik etmeyelim dedik :cherry:

Ve günü geride güzel anılar ve hoş bir haftasonu geçirerek bırakmış oldukkkk....
Feribottan gün batımı...

ALOOOOOOOO YA DÜN ENSON EVE VARAN BENDİM HERHALDE BU NE YA 400 KM DEN FAZLA OLDU HER HALDE AMA O KADAR MUTLUYUMKİ.HER SEY Bİ HARİKAYDI. BU ARADA DÜN GECE SİTEYE GİREMEDİM BUGÜN ÇATLADIM RESİMLERE BAKMAK İÇİN DAHA YENİ EVE GELDİM YEMEK YEMEDEN OTURDUM BAŞINA GÖRDÜKLERİM HARİKA İNANIN HEPİNİZİ TANIDIGIMA ÇOK MUTLUYUM VE HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZİ SEVİYORUZ AMA RESİMLER AZ DAHA FAZLA OLMALI HADİ TEMBELLİĞİ BIRAKINATIN ŞUNLARI.BU ARADA BU HAFTA NEREYE GİDİYORUZ HAVALAR ÇOK İYİ PLANI ERKENDEN YAPALIM TADI DAMAĞIMIZDA KALDI CENK HADİ NEREYEEEEEEEEEEEEE :queen:

ya evet :özürler bazen dalıp büyük harf yazıyorum pardon

- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullabüyük harf alışkanlık oldu düzeltiriznmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Forumdan Uzaklaştırıldı
hey millet bende koydum elimdeki tüm resimleri. ubaykalın verdiği ftp altında. burdan alabilirsiniz:

http://gezi.herbalium.net/cinarcik/

videolar içinde daha sonra bişiler yapıcaz artık.ama süper olmuşlar. bi daha yaşıyosun sanki o anları :queen:

helal olsun sizlere...

bu ambiansı bildiğim için geziye gelmiş gibi oldummm...

phonexin koyduğu resimlerin 5.sinde tatlı bir adam var...o adam benim ilk ayakta tekimdir...

herkes hatunlarıyla gelmiş ne güzel valla.... :rendeer:

arkadaş herkesten kendisinin suya atlarken fotosunun çekilmesini istedi, biz de kıramadık haliylen... :)
ben bu pozu yakalayabildim

cimg57851gl.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu, keşke bunu koymasaydın biraz sakat olmuş :mrgreen: hele sağdaki bakışlar çok fena :mrgreen: :mrgreen:

elimde makinayla dağı taşı çekiyodum birden oradan bir ses geldi "beni suya atlarken çeksenize" dedi. ben de duyar duymaz çektim. kimi çektiğimi bilmiyorum.
sakat olduysa şikayet gelirse kaldırırız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu, yok yok kaldırma sakın. süper yakalamışsın. allahtan benide çek dememişim sana :cherry: :rendeer:

Colakoglu, bi avatar olayına girsene hocam sen de. Konuyla alakasız oldu ama neyse.

Bu arada benim cektigim resimleri bi ara foto makinesinden bilgisayara aktarıp siteye gondericem. Vaktim yok su ara idare edin biraz. Bekleticem kusura bakmayın. Ama koyacağım mutlaka resimleri siteye.

yaren_77, dostum çok geç geldiniz pek fazla ilgilenemedik sizinle. Gecemize müzik kattığınız için teşekkürler.

Arkadaşlar elinde resim olanlar bana özel mesaj atsın ftp şifresi vereyim oraya koyun. İlk resimler barondan gelmiş bile.

http://gezi.herbalium.net/cinarcik/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar