10.000 km Scooter Tecrübesi

Scooter'ın verdiği tecrübe önemsiz mi oluyor sizce?Hani asıl amacı vitesli olan bir kişi scooter ile mi başlamalı küçük vitesli ile mi?Ben hiç tecrübem yok diye scooter'ı seçtim ki çok iyi yapmışım diyorum.Altımda vitesli motor olsaydı Allah göstermesin bir kaç yerde patlardım.Şahsen İstanbul trafiği gibi bir yerde trafiğe alışmak için scooter ile başlanmalı diye düşünüyorum.Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Önemsiz demedim. İlk mesajımı bir kez daha okursan sevinirim. Şu açıdan bak istersen olaya. Falcon'da öğrendim vitesliyi. Debriyaj,fren,vites hepsi bana yabancı şeylerdi çok zorlandım. Gaz vermeye korkuyorum çünkü scoooterda gaza dokundun mu gidiyo, ama bunda öyle bişey yok. Sistem farklı yani. Debriyaja alışmak zaman alıyor. 125 cc bir vitesli ile başlasam bu kadar zorlanmazdım. Anlaşıldım mı ?

Şu sitede bir gün ilk söylediğimde anlayın beeee... :p İlla yüz kez açıklıyacağım.. :p

Ablacığım ben senin yazdığın mesaja binaen öyle bir şey yazmadım.Hani şimdi okudum da sana cevap vermiş gibi olmuş ama yanlış anlaşılma için kusura bakma:) Amacım sadece sitenin scooter ile başlamanın önemi hakkında nabzını tutmaktı:cat:
Bu arada ilk mesajını da okudum.Umarım sevinmişsindir:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benden demesi, eğer ki vitesle oynamaktan zevk alıyorsanız scooter a hiç ama hiç bulaşmayın. Tecrübeye sabittir.. :cat:

::plus1:: :rendeer:

Scooterında keyfi bir başka ama canım yaaa, nice 10.000 km.lere :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ablacığım ben senin yazdığın mesaja binaen öyle bir şey yazmadım.Hani şimdi okudum da sana cevap vermiş gibi olmuş ama yanlış anlaşılma için kusura bakma:) Amacım sadece sitenin scooter ile başlamanın önemi hakkında nabzını tutmaktı:cat:
Bu arada ilk mesajını da okudum.Umarım sevinmişsindir:queen:

Tek artısı direksiyon hakimiyeti ve trafiğe ısınma. Onu da 125 cc bi vitesli ile yapsaydım şimdi daha rahat vitesli kullanırdım.. :)

Ay valla gerildim haaaaaaaa... :mrgreen: Yanlış anlamaya meyilli site MT :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana mt-enduro t-shirti getiricen mi sen onu söle :p

Getireceğim tabi. Bulmuşum hazır müşteriyi kaçırır mıyım :p Sen kaçtane istiyorsun onu söyle. Bu arada sana L olmaz XL getireyim :wiinkk:

Tek artısı direksiyon hakimiyeti ve trafiğe ısınma. Onu da 125 cc bi vitesli ile yapsaydım şimdi daha rahat vitesli kullanırdım.. :)

Ay valla gerildim haaaaaaaa... :mrgreen: Yanlış anlamaya meyilli site MT :queen:

Site mi sen mi:queen::queen:

Son günlerde sitede çok fazla kutuplaşma,gruplaşma ve maalesef dışlama görüyorum.Buda beni çok üzüyor.Neden birbirimize karşı anlayışlı olamıyoruz?
Tequ abicim kalabalık yapma da ne demek olaki?Burası kimseye ait değil.İsteyen girip çıkabiliyor bildiğin gibi.Yani Celil adlı arkadaşa neden böyle bir cümle kullandın?

kardeş beni savunduğun için teşekkür ederim heralde yaptıklarının gereksiz olduğunu anlayıp cezamı kaldırmışlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar