10.000 km Scooter Tecrübesi

Muzaffer abi napıyorsun ya?Hala küs müyüz:pale:

kardeş beni savunduğun için teşekkür ederim heralde yaptıklarının gereksiz olduğunu anlayıp cezamı kaldırmışlar :rendeer:

Yanılmıyorsam zaten 1 gün ceza almıştın ve de cezan oldu, yeniden sahalardasın Celil:cat:

Son düzenleme:
yok abi vallahide billahide 177 gün yazıyodu Mehmet abi şoka girdim resmen 177 gün dile kolay :mrgreen:

Muzaffer abi napıyorsun ya?Hala küs müyüz:pale:

Yanılmıyorsam zaten 1 gün ceza almıştın ve de cezan oldu, yeniden sahalardasın Celil:cat:

sennen sadece bir şart ile barışırım:pale: foresight en şaane motordur, üzerine tanımam diye yazarsan:pale: Hee bir de dylan' dan bir tur verirsen:mrgreen::mrgreen:

Celil Kardeşime tavsiyem:) artıkın sabıkalısın, bundan sonra yazdığın herşey takip edilecek:silent: ispiyonlar çıkabilir, çok temkinli ol. Sonuçta Girmiş-çıkmış bir arkadaşsın artıkın. İş bulmakta bile zorlanırısın bak demedi deme:mrgreen::mrgreen: Sevgiler:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İstisnalar kaideyi bozmaz!

Fakat, vitesli motosikletin keyfini süren, otomatik vitese dönüp bakmaz. :)

İstisnalar kaideyi bozmaz!

Fakat, vitesli motosikletin keyfini süren, otomatik vitese dönüp bakmaz. :)

heheh, o öyle değil Bıyıklı Arkadaş:)
iyi bir sukutır pinen bir dah fitesli motur kullanmaz:mrgreen: Bu arada doğrusu Fites dir, Ümmet Ağabeyime bu kelimeyi vurguladığı için teşekkür ederim:cat:

Şu alemde en iyi motor şüphesiz foresight'tır(dylan'ı saymazsak):cat:
Ayrıca istediğin kadar da tur vericem Muzaffer abi merak etme.Barıştık mı:rendeer:

Seni hele bir dylan'ımın koltuğuna oturtayım asıl keyiflenmeyi o zaman göreceksin abi:queen:

Düştüğünüz zaman her yeri kırılır ayrıca...

İş aramıyorum kendime, arayacak olsam da sen olmazsın zaten.. Ayrıca düşme konusu gerçekten önemli.Motor paramparça oluyor resmen....

İzlenimlerim...

Hayatınızı motosiklet tepesinde geçirecekseniz ve siz vitesli motosiklet kullanmaktan zevk alıyorsanız kesinlikle ilk motosikletiniz 125 cc vitesli olmalı. Diyelim ki aldınız ve biniyosunuz.. Trafik tecrübeniz oluşur. Trafik denince de akla, kavga, gürültü, patırtı, küfür, saygısızlık geliyor... Kendinize güveniniz gelir, sanki bütün motosikletleri kullanacakmışsınız gibi hissedersiniz. Direksiyon hakimiyeti kazanırsınız. Zamanla altınızda ki motosikletle oyuncak gibi oynamaya başlarsınız. :mrgreen: Artık yetmez ve büyük motor arzularsınız... Zorla binersiniz. Scooter aldığınız için bin bin yüz bin kez pişman olursunuz.. :pale: Benden demesi, eğer ki vitesle oynamaktan zevk alıyorsanız scooter a hiç ama hiç bulaşmayın. Tecrübeye sabittir.. :cat:

Düştüğünüz zaman her yeri kırılır ayrıca...

ben scuterla başladım 13 000km fln yol yaptım bu zmn içinde 3 kez konple kaporta degiştirdim düşmelerden dolayı şimdi vitesli kullanıyorum scuter artık bana bisikletten beter geliyo motor kullandıgımı şimdi anladım tort ve güç viteslide.

İstesem kendimde taktırırım cygnusa. Ama artık gereği yok.. :mrgreen: Bi de görüntü açısından hiç hoşuma gitmiyor.. :silent:

bencede çook haklısın benim ilk motorum vitessiz idi ondan önce vitesli motora binmediğim için viteslinin zevkini bilmiyordum ama şimdi TVS apache'm var ve şimdi olsa asla binmem vitessiz motora,

Arkadaşlar 125 cc lerde vitesle oynamak bazen bıktırmıyormu? Tamam vitesle oynamak eylenceli tabi ama..

15 hp ye kadar olan motorlarda otomatik vites daha mantıklı bence. Vites düşürünce öle pek bir ivme alamayacaksam gücü hissedemeyeceksem ondan da Scooterdan daha fazla sıkılmıyıcakmıyım

Cbr 125 le 5. vites 115 le gidiyosunuz mesela. yol egim kazandı ve rampadasınız. Motor devir kaybediyor, burda vites küçültmeye mecbur kalmak hiç hoş değil...

Bu yüzden Ybr 125 agility 125 den veya Cbr125 Dylana göre getirsi götürüsünden az bence... tarznız çok keskin değilse tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar