- Konu Yazar
Cub motorum uzun suredir garajda yatiyordu, gecen aksam yeni motor alana kadar gezmek icin cikarttim bakimlarini yaptim zincir buji vs degistirdim. Yag degistiricem, yag markalarindan kalitesinden hic anlamiyorum, suan motorda biraz fazla titresim var eskiye nazaran, yagindan dolayi tahmin ediyorum. Yag onerisi alabilirmiyim bilgisi olanlardan? Tesekkur ederim.
Not; Bir ay once Tvs Apache vs Hero Thriller diye kiyaslama basligi acmistim, Barkin abimizin videosunu izleyince ikisindende vazgecip Pulsar 200ns almaya karar verdim. ve forum mobil kismi turkce karakter desteklemiyor bende Turkce karakter kullanmadim ilgililere duyrulur. Herkese Saygilar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Forumda boÅa yer kaplamak istememekle birlikte konu guncel
Not; Bir ay once Tvs Apache vs Hero Thriller diye kiyaslama basligi acmistim, Barkin abimizin videosunu izleyince ikisindende vazgecip Pulsar 200ns almaya karar verdim. ve forum mobil kismi turkce karakter desteklemiyor bende Turkce karakter kullanmadim ilgililere duyrulur. Herkese Saygilar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Forumda boÅa yer kaplamak istememekle birlikte konu guncel