:wiinkk: Sıkıştımayın genci yaa.
SU AKAR YATAĞINI BULUR:cat:
SU AKAR YATAĞINI BULUR:cat:
ale: Dün tarlabaşında yaptığım kaza sonucunda birdaha motor kullanmamaya lkarar verdim satıyorum en yakın zamanda.Ford focus a arka soldan girdim 2 araba arasında kaldım dikkat edin dizliğim saysinde dizim kırılmaktan kurtuldu dizliğim arabada büyük bi göçük açtı aman dikkat edin dizliksiz kasksız çıkmayın yollara.Kalın sağlıcakla kanıma girmemesi içinde bu siteye bir daha girmemeyi düşünüyorum.Hepinizi allah korusun kazasız belasız sürüşler sizlere....
bı-ra-ka-maz-sııınnn.. neden mi?
-her motosiklet sesini duyduğunda dönüp bakacaksın
-günler geçtikçe rüzgarı özliceksin
-sonra iç hesaplaşma olacak
-daha büyük bir cc ile döneceksin
on yıllık motor ayrılığı tecrübesi işte....
Tam böyle birşey yazacaktım ben de :cat:bı-ra-ka-maz-sııınnn.. neden mi?
-her motosiklet sesini duyduğunda dönüp bakacaksın
-günler geçtikçe rüzgarı özliceksin
-sonra iç hesaplaşma olacak
-daha büyük bir cc ile döneceksin
on yıllık motor ayrılığı tecrübesi işte....
İki araba arasında kaldığına göre hata sende olmalı..
insanları bu şekilde direkt suçlamanıza bir anlam veremiyorum ve sadece buraya yazılan bir iki cümle ile olaylar ve insanlar hakkında bu kadar ''doğru'' yorumlar yapmanıza gerçekten şaşıyorum. iki araba arasında kalmak hata mı oluyor? iki araba motosikleti sıkıştırmış olamaz mı? belki de doğrudur hatalı olan motosiklettir ama kaza yapmış ve bu yüzden de motoruyla vedalaşmaya karar vermiş bir insana söylenecek laf mı bu şimdi??
dostum sen de küçük bir kaza yaptın diye hemen pes etme trafikte olan her araç kaza yapabilir önemli olan kazadan ders alıp daha dikkatli olmaktır umarım keyfini kaçıran bu kazayı unutur ve motorunla barışıp tekrar yollara düşersin kazasız belasız
merak etme geri gelecektir.bu adam coktan yok olmus aramızdan mıllet artık donecegı gunu bekleyelım
derım