1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar çoğumuz bu motosiklet işlerine başlamadığı dönemlerde OMM.ci ağalar "Mad Run" (Çılgın sürüş) diye bir aktivite üretmişler. Bilmeyenler için bunun anlamı; yeni yılın ilk sabahı yapılan toplu sürüştür. Bu ağaların inanışına göre yeni yılın ilk günü ne yaparsan o yıl öyle geçermiş. İstanbul'da yaşadığım dönemlerde bir çok yıl bu geleneği uyguladım. Benim önerim; yeni yıla İzmir'de giriyorsak 1 Ocak günü ayılıp öğlene doğru buluşup çok yorucu olmayan, basit bir sürüş yapmaktır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Peki çılgın rota nasıl olacak ?.. Gerçekten hakkını verecek miyiz ?.. :)
Gece bir sürü içilip ertesi gün anca ayılınca yola çıkılacağı için çok çılgın rota olamaz tabi ama çok uzak olmayan kolay bir rotada köfte yemek iyi gelir. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de hava çok kötü değilse belki çıkarım burada ama etraftaki köfteciler öğlen bile kesinlikle açmazlar, 20-30km gider açık köfteci bulur dönerim geri.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Arkadaşlar çoğumuz bu motosiklet işlerine başlamadığı dönemlerde OMM.ci ağalar "Mad Run" (Çılgın sürüş) diye bir aktivite üretmişler. Bilmeyenler için bunun anlamı; yeni yılın ilk sabahı yapılan toplu sürüştür. Bu ağaların inanışına göre yeni yılın ilk günü ne yaparsan o yıl öyle geçermiş. İstanbul'da yaşadığım dönemlerde bir çok yıl bu geleneği uyguladım. Benim önerim; yeni yıla İzmir'de giriyorsak 1 Ocak günü ayılıp öğlene doğru buluşup çok yorucu olmayan, basit bir sürüş yapmaktır.

Bilmeyenlerin de teker yaparak katılacağı, zıplamalarla gelen kazalar görüyorum.

Motosikleti
Yok
@tommygun hocam, affedersin, senin konuna alâkasız bir şey yazıyorum, ancak kişiye özel başlık açmak yasakmış, onu yeni öğrenmiştim, senin bu konu da en üstte diye buraya yazıyorum.

Az önce, benim Bursa'dan şahsen de tanıştığım Motoseverrr adlı arkadaşımızın "kendi isteği üzerine" üyeliğinin sonlandırıldığını gördüm başka bir konuda.

Acaba durum gerçekten böyle mi, yoksa sitede mi bir hata var? Yani motosikletleri ve insanlara yardım etmeyi çok seven bu arkadaşımızın kendi isteğiyle siteden ayrılması bana biraz tuhaf geldi.

Aydınlatan olursa, çok sevinirim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Farklı bir platformdan ulaşabildiğim motoseverrr'in yanıtı şöyledir; "Kaan abi selamlar, foruma bakayım dedim ve yazılanları gördüm, moderatöre ulaşmaya çalışıp tekrardan üyeliğimi aktif ettirmeye uğraşacağım. Kendi isteği üzerine kapatılan hesaplar aktif ediliyor diye biliyorum."

Muhtemelen bugün size üyeliğini yeniden aktif ettirmek için ulaşacaktr.
Dönecekmiş... 👍

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili arkadaslar,

Baska baslikta da belirttigim gibi , lütfen daha acik ifadeler kullanalim .

Forumda benim gibi ici fesat cok adam var ve yanlis anlasilmalar olabiliyor.

Kim dönecek, neye dönecek acikca belirtelim

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Peki çılgın rota nasıl olacak ?.. Gerçekten hakkını verecek miyiz ?.. :)

Yaslisiniz olm siz . Oturun evinizde sütlü kahvenizi icin pasa pasa . Ne isiniz var o sogukta motor üzerinde.

Not: Valla billa kiskanmiyorum :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Motosikleti
forumun izmir lobisinin elinden alınıp acilen marmara lobisine geçmesi lazım
herkesi bir araya getiren, sürekli bizi motor sürmeye teşfik eden arkadaş İzmir'e taşındı. :)

@tommygun hocam, affedersin, senin konuna alâkasız bir şey yazıyorum, ancak kişiye özel başlık açmak yasakmış, onu yeni öğrenmiştim, senin bu konu da en üstte diye buraya yazıyorum.

Az önce, benim Bursa'dan şahsen de tanıştığım Motoseverrr adlı arkadaşımızın "kendi isteği üzerine" üyeliğinin sonlandırıldığını gördüm başka bir konuda.

Acaba durum gerçekten böyle mi, yoksa sitede mi bir hata var? Yani motosikletleri ve insanlara yardım etmeyi çok seven bu arkadaşımızın kendi isteğiyle siteden ayrılması bana biraz tuhaf geldi.

Aydınlatan olursa, çok sevinirim.
Bir süre uzak kalacakmış ama dönecekmiş diye haber aldık. Sen şahsen tanışıyorsan forumda seni özlemişler der misin?

Yaslisiniz olm siz . Oturun evinizde sütlü kahvenizi icin pasa pasa . Ne isiniz var o sogukta motor üzerinde.

Not: Valla billa kiskanmiyorum :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Abi, dur daha kendini yaşlı sayma, Hamburg'a gelecek de st.pauli tribünden foto çekilip foruma atıcaz senle, maçtan sonra da bira ısmarlarsın artık. Merak etme ben de yaşlandım, eskisi kadar içemiyorum, çok masraf çıkartmam. 🤣

Eger gitmedisyeniz Eski Izmir-Limontepeden gecip Catalkaya ya cikan bir yol var. Tirazli köyünden gecer. Güzel virajli bir yol. En tepede bulunan cesmenin , halen duruyor mu bilmiyorum, yanina gelinince güzel bir kaynak suyu icin Izmir'e bakabilirsiniz. Bisiklet antrenmanlari yaparken cok cikmistik oraya. Sonrasinda yola devam edip menderes'e inebilirsiniz.

Diger baslikta bir arkadasa önerdigim güzergahlari buraya da ekliyeyim.
Yilbasi sonrasinda keyifli zor olmayan bir parkur istiyorsaniz en sonuncusu ideal.

Baska bir yol ise Salihli-Allahdiyen, orada cok güzel bir et restorani vardir. Murat Et Mangal mis yeni ismi, yazin gidilirse ayaklariniz suyun icinde mangal keyfi yapabilirsiniz,- Bozdag-Gölcük- Ödemis yapabilirsiniz. Ya da tam tersi.

Ya da Belkahve-Kemaplasa-Karabel, orada zamaninda cok güzel bir piknik alani vardi, halen duruyor mu bilmiyorum--- Torbali. Bu parkurda da bisiklet ile antrenman yapardik. Güzel hafif virajli güzel bir yoldur.

Deniz kenarinda sürmek isterseniz Urla-Karaburun- Izmir'in burnunun ucundan dönüp Ildir üstünden Cesme yapabilirsiniz.

Foca ya gittiginizi belirtmissiniz ama Seyrek üstünden, ana yoldan ya da otobandan degil, Villakent solunuzda kalacak sekilde devam edip Gerenköy-Bagarasi--Eski Foca--Koylar üstünden Yeni Foca---oradan Kozbeyli, güzel dibek kahvesi yapan yerler vardi zamaninda,yine ara yollardan Bagarasi dönüs istege bagli ana yol ya da gelinen yoldan geri dönüs.

Tarlalar arasindan gitmek keyif verecek olursa bu güzergah a Izmir Kuscenneti evlerinin oldugu yoldan giderseniz sulama kanalinin yanindan gecen yoldan da Seyrek'e baglanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Su Tommykel ile senin alkole verdigin paralari biriktirsek bana R1350 GS ADV LC alabilir üzerine bilimum aksesuar canta vs gömüp 8 cift cakarli sis fari takabilirdik.

Iyiki biriktirmemisiz. Afiyet olsun :cool:

alkol aldıgım için motora binemiyorum binemediğim için benzin parası harcamıyorum yani aslında alkolü kısmen ucuza içiyorum gibi bir durum oluyor :D

alkol sigara masrafları ile alırdık muhtemel ama olsun dominar da idare ediyor :D

funny-yes.gif

Motosikleti
D400
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
alkol aldıgım için motora binemiyorum binemediğim için benzin parası harcamıyorum yani aslında alkolü kısmen ucuza içiyorum gibi bir durum oluyor :D

alkol sigara masrafları ile alırdık muhtemel ama olsun dominar da idare ediyor :D

funny-yes.gif

Ben benzine verdigim paraya acimam. Gecen gün benim XR a Shell den V Power 100 Racing benzin aldim , bitmesin diye iki haftadir motora binmiyorum 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Motosikleti
Yeni yıl heyecanı bıraktılar mı insanda da yeni yılın ilk sabahında sürüş için heveslenelim. Televizyonda dansöz çıkarsa bir ihtimal belki katılabilirim.

Bende de aynı kafa var bu sene yeni yıl diye hiç sevinemiyorum. 1 Ocak itibarı ile işsiz kalıyorum zaten, bakalım, belki daha iyi oldu, daha geçen yıl emekli olduğumda yapmam gereken girişimleri toparlamaya çalışıyorum ama bir iki ay işler yoluna girene kadar zor geçecek, en azından kafamda zor geçecek.

eskiden viktorya siktrıts cıkıyordu kaldırdılar mı, 2013 yılbaşında askerde 200 erkek izlemiştik iyi vakit geçirtiyordu
80'lerde askeri lisede öğrenciyken yılbaşlarında TV'de dansöz çıkardı, yaklaşık 150 kişi tenefüshanedeki küçük TV'den izlerdik. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar