- Motosikleti
- Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
sen ne değerli analizler yapabiliyorsun böyle. Birde provake olanlar neden dolayı provake oluyor sana zahmet bir analiz yapabilirmisin..
Neden mi? Cidden anlayamıyorum, soruma soruyla karışık vermeyi bir tartışma biçimi mi olarak görüyorsun. Bir soru sorulduğunda cevap verilir sonra konu devam ettirilir ama amaç sadece huzursuzluk yaratmaksa belli kişilerin ayrı taktikleri olduğunu görüyorum burada.
Bir defa açtığın etkinlikte ciddi ciddi tartışmaya çalıştım onda da klasik yazdıklarıma sonra cevap vermedin, belki de evet üslubum hatalı ya da ağır olabilir, kendimi eleştiririm ancak olayı başka boyutlara çektiğinden olaylar o noktaya gelmiştir.
Değerli görüyorsan değer veririm, alay ediyorsan alay ederim, ben çok net sordum amacın ne? Neden bu başlığın altında cevap olarak yazdığını başka noktaya çekecek herkesi bu konuda sıkıntıya sokacak alakasız bir etkinlik paylaşımı yapıyorsun? Bunu yaptığında insanların bölündüğünü görmek hoşuna mı gidiyor da inatla devam ediyorsun? Binlerce şey yazsam da insan kendine bakmalı ben ne yaptım diye, adın geçmiş konuda cevap vermekte yerden göğe haklıyken, cevaptan alakasız bir anda burada benim gibileri ciddi ciddi sıkan, bu başlığın altında olmaması gereken ve bu konuları her açtığında tartışma yaratan şeyleri yazmak demek provoke etmek değil de nedir izah edebilir misin?