Ne güzel tespit..keşke konu başlığını okusaydin
Yanlış anlayıp, olmayacak bir şey yazmamak için defalarca okudum. Hem açılan konuyu, hem de verilen yanıtları. İsterseniz siz de bir baştan aşağı doğru okuyun.
Ne güzel tespit..keşke konu başlığını okusaydin
Yanlış anlayıp, olmayacak bir şey yazmamak için defalarca okudum. Hem açılan konuyu, hem de verilen yanıtları. İsterseniz siz de bir baştan aşağı doğru okuyun.
@AhmetTuran arkadasimiz bir kac seferdir etkinlik planliyor. 3-5 gun onceden foruma haber veriyor. Etkinlik sonrasi bir foto geliyor. Tak! 80 kisi bulusmus! Etkinlik ibadetle baslayip kahvalti ve gezi ile sona eriyor. Buraya kadar hersey cok guzel, Kendisini kitleleri pesinden surukledigi icin ayrica tebrik ediyorum.
Gelelim konumuza, varsayalim 1 Ocak 2019 icin ben bir etkinlik planladim. Kahvalti ve sonrasi gezi...
Olur mu 80 kisi? Bence olmaz. Olsa olsa 8...? Belki can sikintisina 8 kisi oluruz. Peki iki olay arasindaki fark ne?
Tekrar tekrar okudum ama göremedim. Bu etkinlikte motosikletle ilgili olan kısım hangisi?
provakatör diyoruz sonra kızıyor. Neyse adım adım yazalım öyleyse ( gerçi yine anlamayacak ama üzerimize düşeni yapalım.)
1.adam buluşma yapalım diye konu açmış, altına kocaman "istanbul il müftülüğünün fetih programı"nı yapıştırmış; konuyla kel alaka. Müftülük ne zamandır motosikletle alakalı oldu ?
2.menfaat var diyenlere iftiracı demiş. Bari okuma yazman yok veya müftülüğün programını okumadın herhalde, al ben yazayım sana ;
+ Cüz hediyesi
+ halkaya katılanlara takke (katılmayanlara niye yok acaba, onların başı kel! mi)
+ çay, çorba, simit, ikram vs..
3.Dini, siyaseti motosiklet forumuna alet etmeyelim diye uyarı yapana da değişik değişik atar gider yapıyor.
Güzel kardeşim bu benim cevabım. Konu başlığı ne....
Güzel kardeşim bu benim cevabım. Konu başlığı ne....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
...Cahillik dolusun cüz hediyesi dediğin fiziki bir şey değil almıyorsun veriyorsun ( Kur'an'ın belli bir bölümünü okuma işini üzerine alıyorsun)
..takkeyi cay yada simidi menfaat olarak görüyorsan yazık senin yakınındaki adamlara..bu nasıl bir ruh hali var sende....
Hocam bravo cidden, firavun bu kadar dolmamıştır dinlere karşı, cidden enteresan...
Yorum yapamadim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
Amac etkinlikse, etkinlik cok. Benim sorum su, kitleler ibadet icin bir araya cok rahat gelirken, sirf gezi vb icin neden bulusamaz?
İddiada bulunuyorsanız ispatını da yapmak zorundasın. Nasıl bir menfaat sözkonusudur ki günaha girmekten korkuyorsun. Bize de öğret ki sana duacı olalım
Buyur bir örnek ver İSPAT et