Vınvını takdir ediyorum.Baş ağrısına rağmen bu organizasyon için bilgisayar başında.Geçmiş olsun :rendeer:
Teşekkür ederim . :rendeer:
Konu mısırdan açıldı uykum kaçtı :bounce:
Vınvını takdir ediyorum.Baş ağrısına rağmen bu organizasyon için bilgisayar başında.Geçmiş olsun :rendeer:
Ahh bilsem dönerken bırakırdım sanada.Nasılsa yolumun üstü :wiinkk: Sülale boyu almışımda artmıştı baya.Eskici sen bunları duyma![]()
Ahh bilsem dönerken bırakırdım sanada.Nasılsa yolumun üstü :wiinkk: Sülale boyu almışımda artmıştı baya.Eskici sen bunları duyma![]()
vınvın;623318' Alıntı:Aşkolsun komşucum mısıra kim hayır diyebilir ki. Zile bassaydın sepeti sallardım :queen: :queen: :queen:
arkadaşlar biri kayıp balık memo'mu dedi duyamadımmmmmmmm..............Yaaa ben Kayıp Balık Nemo'yu istiyorummm,bananeee :mrgreen: Ay pardon kaptırmışım kendimi,napıyım çizgi animasyonlara bayılırımda. Yeğenlerimi götürme bahanesiyle hepsine gidiyorum gerçi ama bunu yeniden izlemek fena olmaz.
Sonercim 60 küsür çocuğa aynı anda nasıl sıcak mısır vereceksin ben anlayamadım?
biz kırk yılın başı özenip evde patlatıyoruz da 4-5 kişi aynı anda sıcak mısırı yeterli miktarda yiyemiyor.sıcak olması biraz zor göründü bana.hem o mısırları patlatmak için yurdun aygazını kullanman da pek iyi görünmedi benim gözüme.çocuklar için bile olsa.Bencede dışarıdan hazır almak daha mantıklı.10-15 çocuk olsa denenebilir ama 60 küsür çocuk için imkansız gibi geliyor bana.biz büyükleri hiç hesaba katmıyorum.biz yemesek de olur ne de olsa.patlamış mısır yanında patates cipsi de alınabilir.kırk yılın başı bir film keyfi yapacaklar madem tam olsun
yanına meyve suyu da alınır.(kola demiyorum çocuklar için sağlıklı değil)
Taktılar ya mısıra.Ben projeksiyon,perde diyorum bunlar gırtlaklarının derdinde.Allah gözünüzü doyursun diyorum başkada birşey demiyorum.Demiyorum çünkü tuzum kuruAz önce güzel bi patlamış mısırla kola eşliğinde harikaaa bir film seyrettim :bounce: Siz konuşana kadar ben yedim bile
arkadaşlar bundan sonra konusurken bilhassa kayıp balık memo filan derken çok çok dikkat etmenizi isticeeemmm
motorsiklet tutkunu arkadaşlar motorlar için birinizi degil hepinizi bekliyorum :queen: :queen:
eskici akşama bir plan yapalım Kaiser'e de haber verelim.Şşşşşşşşştt çaktırmayın.:wiinkk:
Bu arada sana özelden yazdım cevap yok.![]()
ya kusura bakma döndüm baktım ama msj göremedim.
başka yere göndermiş olma sakın:queen: :queen:
akşama yapalım valla lakin ben en erken 9,30 dan sonra katılabilirim.
anlamadı:silent:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ya bu arada senin mesajıda başkasına attık galiba![]()
Dur yeniden yolluyorum.:cat:
Akbulut,süper olmuş motorun bayıldım.Nerde nasıl yaptırdın hemen söyle yoksa basarım walla dükkanı alır kaçarım o motoru.Ayrıca 4. resimde ben motoru göremedim,senin dükkanın tabelası kampanyalar filan vardı sadeceBunlar reklam kokan hareketler maykk,onları nerde yaptırdığını söylemezsen alırım anahtarını
![]()