1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahh bilsem dönerken bırakırdım sanada.Nasılsa yolumun üstü :wiinkk: Sülale boyu almışımda artmıştı baya.Eskici sen bunları duyma :)

Ahh bilsem dönerken bırakırdım sanada.Nasılsa yolumun üstü :wiinkk: Sülale boyu almışımda artmıştı baya.Eskici sen bunları duyma :)

Yarın akşam işten çıkınca ilk olarak bir dvd dükkanına gidlecek... sonra tekelden bira takviyesi, çerezciden patlamamış mısır çerez cips ve bilumum abur cubur alınıp evde değmeyin keyfime tanında bir seans yaşanıcak... ve bütün bunlar tek tek fotolanıp sana özel mesaj atılacak...:queen: :queen: :queen:

vınvın;623318' Alıntı:
Aşkolsun komşucum mısıra kim hayır diyebilir ki. Zile bassaydın sepeti sallardım :queen: :queen: :queen:

Kırmızıyı salla sen,o daha hafif :queen: Ama yukarı çekene kadar mısırı götürebilir dikkat et :)

Eskici,dikkat et yine gözler kapalı çıkmasın ama :)

Son düzenleme:
Yaaa ben Kayıp Balık Nemo'yu istiyorummm,bananeee :mrgreen: Ay pardon kaptırmışım kendimi,napıyım çizgi animasyonlara bayılırımda. Yeğenlerimi götürme bahanesiyle hepsine gidiyorum gerçi ama bunu yeniden izlemek fena olmaz.
arkadaşlar biri kayıp balık memo'mu dedi duyamadımmmmmmmm..............

Sonercim 60 küsür çocuğa aynı anda nasıl sıcak mısır vereceksin ben anlayamadım?
biz kırk yılın başı özenip evde patlatıyoruz da 4-5 kişi aynı anda sıcak mısırı yeterli miktarda yiyemiyor.sıcak olması biraz zor göründü bana.hem o mısırları patlatmak için yurdun aygazını kullanman da pek iyi görünmedi benim gözüme.çocuklar için bile olsa.Bencede dışarıdan hazır almak daha mantıklı.10-15 çocuk olsa denenebilir ama 60 küsür çocuk için imkansız gibi geliyor bana.biz büyükleri hiç hesaba katmıyorum.biz yemesek de olur ne de olsa.patlamış mısır yanında patates cipsi de alınabilir.kırk yılın başı bir film keyfi yapacaklar madem tam olsun :p
yanına meyve suyu da alınır.(kola demiyorum çocuklar için sağlıklı değil)

Yaa burcu gözünde okadar büyütme yaa
mısır patlatmak çok kolay sadece patlamış mısır satan bir yerden 60-70 boş küllah almamız yeterli:cat:

Taktılar ya mısıra.Ben projeksiyon,perde diyorum bunlar gırtlaklarının derdinde.Allah gözünüzü doyursun diyorum başkada birşey demiyorum.Demiyorum çünkü tuzum kuru :) Az önce güzel bi patlamış mısırla kola eşliğinde harikaaa bir film seyrettim :bounce: Siz konuşana kadar ben yedim bile

Projeksiyon perdeyi ben ayarlıyacağım onlar basit şeyler önemil olan MISIR:queen:

Son düzenleme:
Akbulut,süper olmuş motorun bayıldım.Nerde nasıl yaptırdın hemen söyle yoksa basarım walla dükkanı alır kaçarım o motoru.Ayrıca 4. resimde ben motoru göremedim,senin dükkanın tabelası kampanyalar filan vardı sadece :) Bunlar reklam kokan hareketler maykk,onları nerde yaptırdığını söylemezsen alırım anahtarını :)

edy

akbulut o motorla çocukları görmeye gidersen motorsuz dönersin haberin olsun. çocuklar el koyar. çok güzel olmuş motor.

Akbulut abi.Sen zaten o motoru yurda bağışlarsın:wiinkk:
:cherry: :cherry: :cherry:

Sen hata ettin o motoru koymayacaktın buraya.:p

arkadaşlar bundan sonra konusurken bilhassa kayıp balık memo filan derken çok çok dikkat etmenizi isticeeemmm

motorsiklet tutkunu arkadaşlar motorlar için birinizi degil hepinizi bekliyorum :queen: :queen:

eskici akşama bir plan yapalım Kaiser'e de haber verelim.Şşşşşşşşştt çaktırmayın.:wiinkk:
Bu arada sana özelden yazdım cevap yok.:)

eskici akşama bir plan yapalım Kaiser'e de haber verelim.Şşşşşşşşştt çaktırmayın.:wiinkk:
Bu arada sana özelden yazdım cevap yok.:)

ya kusura bakma döndüm baktım ama msj göremedim.
başka yere göndermiş olma sakın:queen: :queen:

akşama yapalım valla lakin ben en erken 9,30 dan sonra katılabilirim.

ya kusura bakma döndüm baktım ama msj göremedim.
başka yere göndermiş olma sakın:queen: :queen:

akşama yapalım valla lakin ben en erken 9,30 dan sonra katılabilirim.

anlamadı:silent:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ya bu arada senin mesajıda başkasına attık galiba:p
Dur yeniden yolluyorum.:cat:

Son düzenleme:
anlamadı:silent:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ya bu arada senin mesajıda başkasına attık galiba:p
Dur yeniden yolluyorum.:cat:

neyi anlamadın ki

akşama bir plan yapalım dedin
kaiser'e de haber verelim dedin
bende dedimki olur ama saat 21.30 dan sonra katılabilirim (şuan çalışıyomda.)

bide özelden msj attım dedin
bende baktım özel msj bölümüne, ama msj göremedim
KAPİŞŞŞ:queen:

Akbulut,süper olmuş motorun bayıldım.Nerde nasıl yaptırdın hemen söyle yoksa basarım walla dükkanı alır kaçarım o motoru.Ayrıca 4. resimde ben motoru göremedim,senin dükkanın tabelası kampanyalar filan vardı sadece :) Bunlar reklam kokan hareketler maykk,onları nerde yaptırdığını söylemezsen alırım anahtarını :)

Açıklamak zorunda kaldım:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar