1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edy

bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.

Arkadaşlar elinize sağlık süper olmuş:rendeer: :rendeer:
Vınvın,resimlere bakarak,daha önce ziyaret ettiğimiz yuva ile bu yuva arasındaki farklar konusunda sana katılıyorum..
Diğer çocuklar adına üzüldüm şimdi:pale:

Arkadaşlar elinize sağlık süper olmuş:rendeer: :rendeer:
Vınvın,resimlere bakarak,daha önce ziyaret ettiğimiz yuva ile bu yuva arasındaki farklar konusunda sana katılıyorum..
Diğer çocuklar adına üzüldüm şimdi:pale:
hemde nasıl bir fark bizim şarkıda güme gidecek :mrgreen: hasan tan yuvayı görünce için acıldı ya inşallah tüm yuvalar böyle ihtimam içinde'dir......

bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.

Edy aksine ben o resimlerin konmasını dört gözle bekliyordum ve konmasına da çok sevindim. O tacı sırf çocuklar istedi diye kafasına takacak kadar özel ve ne kadar merhametli bir insan olduğunu herkesin görmesi istemiştim.
Çocukların gözündeki mutluluğu herşeyin üstünde tutan bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Herşey için teşekkürler:rendeer: :rendeer: :rendeer:

erdem seni varya kıskanıyorum bunu bil bu kadar sevgi dolu olunurmu be abi nelere katlandın yaw:mrgreen: helal olsun sana ne diyeyim:rendeer:
handeee beni geçtinnnn ya gözlemci şey seniiii melek insan:rendeer:

desperadost

desperadost abi sende süper döktürdün hani yaaa....
erdem seni varya kıskanıyorum bunu bil bu kadar sevgi dolu olunurmu be abi nelere katlandın yaw:mrgreen: helal olsun sana ne diyeyim:rendeer:

bu arada sizleri atladıgımızı sanmayasınız hanımlar kurabiyeler ve kekler hala tadı agzımızda....:cat: :cat: :cat:
Edy aksine ben o resimlerin konmasını dört gözle bekliyordum ve konmasına da çok sevindim. O tacı sırf çocuklar istedi diye kafasına takacak kadar özel ve ne kadar merhametli bir insan olduğunu herkesin görmesi istemiştim.
Çocukların gözündeki mutluluğu herşeyin üstünde tutan bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Herşey için teşekkürler:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Çok çok harikasınız, sizleri iyi ki tanıdım :)
Orada yaşamıyor olmanın ve bir günümün olmasının dezavantajından gelemedim yuvaya :(

Hepiniz çok iyisiniz, kafanızı şişirdim biraz ama :joker: ::utangac: ::pembe::

desperadost abi sende süper döktürdün hani yaaa....

bu arada sizleri atladıgımızı sanmayasınız hanımlar kurabiyeler ve kekler hala tadı agzımızda....:cat: :cat: :cat:

Akbulut seni de kızını da tanımak çok güzeldi :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Her ne kadar karelere tam yansımasa da çocuklarla kurmuş olduğun güzel dialog bizlerin gözünden kaçmadı. Maddi manevi katkıların için çok teşekkürler.

edy

bende seni ve diğerlerini tanıdığım için çok mutluyum. eminim çocuklar diğer arkadaşlardan da isteselerdi onlarda takardı. ama benim kafanın kel olması çocukların dikkatini çekti galiba:)

edy ben dedim sana babacım verme bu pozu diye ......

herşey bir anda oldu Akbulut , ben kendime geldiğimde resim çekilmişti.

ben farklı bişey yaptığıma inanmıyorum, olması gerektiği gibi davrandım. benim yerimde sizlerde olsanız aynısını yapardınız eminim.

En yakın zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle.

:)

Çocuklar müzikle çoştular:queen:

:queen:

:queen:

Son düzenleme:
pic0547mediumpo2.jpg

edy süpersin.... :cat: :rendeer: :cat: :rendeer: seni tanıdığım için ayrıca çok sevinçliyim... bu resmi görmesemde bu düşüncedeydim ama artık dile getirmek farz oldu...

baba yakalamışsın gene kardeşini ellerine sağlık:rendeer: valla farkın'da değilim dalmışız yavrulara! ellerine sağlık' işte ömür boyu hatıra mutluluk yaşamak için mücadele için güç bu güzellikleri yaşamak .
cambaz seniiiiii aklıma geldi:wiinkk: yazayımmı akrobasi olaylarını:queen:

Sende süperdin
Anladın sen anladın:wiinkk:

Son düzenleme:
Ya 2 dk. müşteriye gittim donatmışsınız ortalığı resimlerle.:cherry:

akbulut valla bir ara sana baktım dalmışşş gitmiştinnnn:) fazla sesin çıkmadı ama desteklerin' katkıların 'duruşun ayrı bir renk bir güzellikti! heleki şeker kızın kızımız prenses oda yuvadaki kardeşleriyle uyum sağladı rabbim tüm çocuklara sağlık hayırlı bir gelecek versin niye didiniyoruz'ki hep çocuklar için! işte birde toplumumuz insanına güzel bir şeyler bırakabilirsek hoş seda bırakabilirsek ne mutlu bize....

Benimde resmim varmış yaa:)

İşte bumudur budur:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar