bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.
hemde nasıl bir fark bizim şarkıda güme gidecek :mrgreen: hasan tan yuvayı görünce için acıldı ya inşallah tüm yuvalar böyle ihtimam içinde'dir......Arkadaşlar elinize sağlık süper olmuş:rendeer: :rendeer:
Vınvın,resimlere bakarak,daha önce ziyaret ettiğimiz yuva ile bu yuva arasındaki farklar konusunda sana katılıyorum..
Diğer çocuklar adına üzüldüm şimdiale:
bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.
erdem seni varya kıskanıyorum bunu bil bu kadar sevgi dolu olunurmu be abi nelere katlandın yaw:mrgreen: helal olsun sana ne diyeyim:rendeer:bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.
erdem seni varya kıskanıyorum bunu bil bu kadar sevgi dolu olunurmu be abi nelere katlandın yaw:mrgreen: helal olsun sana ne diyeyim:rendeer:
handeee beni geçtinnnn ya gözlemci şey seniiii melek insan:rendeer:
Edy aksine ben o resimlerin konmasını dört gözle bekliyordum ve konmasına da çok sevindim. O tacı sırf çocuklar istedi diye kafasına takacak kadar özel ve ne kadar merhametli bir insan olduğunu herkesin görmesi istemiştim.
Çocukların gözündeki mutluluğu herşeyin üstünde tutan bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Herşey için teşekkürler:rendeer: :rendeer: :rendeer:
desperadost abi sende süper döktürdün hani yaaa....
bu arada sizleri atladıgımızı sanmayasınız hanımlar kurabiyeler ve kekler hala tadı agzımızda....:cat: :cat: :cat:
Edy aksine ben o resimlerin konmasını dört gözle bekliyordum ve konmasına da çok sevindim. O tacı sırf çocuklar istedi diye kafasına takacak kadar özel ve ne kadar merhametli bir insan olduğunu herkesin görmesi istemiştim.
Çocukların gözündeki mutluluğu herşeyin üstünde tutan bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Herşey için teşekkürler:rendeer: :rendeer: :rendeer:
edy ben dedim sana babacım verme bu pozu diye ......
erdem seni varya kıskanıyorum bunu bil bu kadar sevgi dolu olunurmu be abi nelere katlandın yaw:mrgreen: helal olsun sana ne diyeyim:rendeer:
handeee beni geçtinnnn ya gözlemci şey seniiii melek insan:rendeer: