1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay anam vay helal olsun MT.ye motosiklet'ci abiler ablalar coşmuş yardımlar geliyor türkiye'den :rendeer: bu arada 24 mart cumartesi saat 16.00 da kardeşinizi yani o ben:mrgreen: ulusal kanal'da LASTİK İZİ programında yalnız bırakmayın mesajlarım olacak şarkılarımda tabi:)

güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:)
Günaydınlar herkese...

bende sizlerle gelmek isterdim. malesef katılımın sınırlıymış. kahvaltıya gelebilirim ve gelirken çocuklara götürmeniz için biraz bişeyler getirmek isterim.

arkadaşım o sabah olaki 12 kişilik gruptan gelemeyen olursa seni alırız ))))) yedek diye yazıyorum seni ..

Bir Hasan Tan İlköğretim okulu mezunu olarak bu geziye gelmemek ayıp olurdu :)
Yanlız 1 Nisan da evde kızıma bakmak zorunda kalabilirim , uygun olursam geleceğim ;)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)

Ya canlarım ciğerlerim saat 11 çok geç değil mi ?

Kahvaltıdan sonra biz fuara gideceğiz :pale: :cat:

Yetişmeye çalışıyorum bir günüm var çünkü :pale: :salut:

Size doyamayacağım ama, kahvaltı saatini aşağı alalım birazcık..
Bir de bana yeri bi ayrıca söyleyin, arkadaşıma söliyim, sonuçta o getirecek beni.Ben bi yer bilmiyorum :queen: :queen: :queen:

ama listede gelişim sürücü kursunu göremedim ibrahimi ne iş:salut: :salut:

Listede İbrahim yok ama abisi Habil var :) :) İbo gelcek mi bilmiyorum,sorarız :silent: Benim sürpriz misafirim oydu işte :p

Sürprizi filan kalmadı :queen: :queen:

slm deli:queen: güzel bir faliyete bulunmuşsun yine :cat: ama listede gelişim sürücü kursunu göremedim ibrahimi ne iş:salut: :salut:

slm, güzel bir faaliyet yapıyoruz ve ne mutlu ki seni de bu faaliyet içinde görebiliyoruz.. :cherry: :pr:

diğer sorunun da cevabı gelmiş... vekaleten abisi geliyor )))))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)

Ya canlarım ciğerlerim saat 11 çok geç değil mi ?

Kahvaltıdan sonra biz fuara gideceğiz :pale: :cat:

Yetişmeye çalışıyorum bir günüm var çünkü :pale: :salut:

Size doyamayacağım ama, kahvaltı saatini aşağı alalım birazcık..
Bir de bana yeri bi ayrıca söyleyin, arkadaşıma söliyim, sonuçta o getirecek beni.Ben bi yer bilmiyorum :queen: :queen: :queen:

slm, güzel bir faaliyet yapıyoruz ve ne mutlu ki seni de bu faaliyet içinde görebiliyoruz.. :cherry: :pr:

diğer sorunun da cevabı gelmiş... vekaleten abisi geliyor )))))

Deli (mi diyeceğiz sana adın ne ya :silent: ) benim sorunumla da ilgilensen :) :rendeer:

Yahu ne alaka :mrgreen: Bana da deli derler, adı ne diye sordum :silent:

Yahu ne alaka :mrgreen: Bana da deli derler, adı ne diye sordum :silent:

ya ben kardeşim iboyu özledim:salut: :salut: :salut: bu arada deli poyrazın adını açıklıyorum :queen: :queen: açıklama yapmama ne dersin deli poyraz?

@aksi

Kayıp ilanı vermiştik senin adına... :)

ne yaoalım be abi karabatak gibiyim her ortamda bulunurum :queen: :queen: malum kışta bitti benim ilgi alanımı biliyorsun neyseki yaz geldi artık jeep garaja kapadık son takladan sonra:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
SEVGİLİ MT YÖNETİMİ.....

verdiğiniz destek ve anasayfadaki banner içinde ayrıca hepinize teşekkür ederim..... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

O kadar güzel bir organizasyon oldu ki; taaaa uzaklardan insanlar kargo ile malzeme yolluyor.. bizimle irtibata geçip destek için ellerinden geleni yapıyor... bende büyük bir gururla bunları ÇOCUKLARIMIZA ileteceğim Hepinize ayrı ayrı teşekkür

boşnak saol :cat:
snrtrt saol :cat: (ozkansava dan haberini aldım )

ben sadeceufak bi yardım yaptım .. ve asıl ben size teşşekür ederim. sayenizde kendimi bu gun daha mutlu ve huzurlu hissediyorum

Evet ben açıklıyorum dayanamayacağım.
Delipoyraz abimizin ismi Poyraz.Ama deli değil gayet akıllı:p
Fazlada uzatmak istemiyorum abimin bir kere tokatını yedim orada da gül bitti sağolsun:)
:queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar